Kuva: Juha Kauppinen, Wikimedia Commons

Kansanedustaja Mikko Kärnä myöntää rehdisti: ”Olen pettänyt naistani”

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä on ryvetellyt viime päivinä kikkelikohussa. Hänen on väitetty lähettäneen eräälle naistuttavalleen peniksen kuvia. Kärnä kertoi kantanaan, että ei ole syyllistynyt mihinkään rikolliseen.

Nyt hän on julkaissut isommanluonteisen avautumisen sosiaalisessa mediassa. Hän arvelee, että viihdemedia on julkaisemassa hänestä paljastuksia, joten hän aikoo torpedoida asian julkaisemalla yksityiselämäänsä kuuluvia asioita ennen sitä.

-Olen pettänyt aiemmissa parisuhteissani. Nykyisessä parisuhteessani sen sijaan en, Kärnä aloittaa avoimen vuodatuksensa.

-Mitä tulee erilaisissa suhteissani toiselle osapuolelle lähettämiini intiimeihin kuviin tai viesteihin, kaikki suhteeni ovat edenneet yhteisymmärryksessä. Niihin liittyvä viestinvaihto on ollut kaksisuuntaista. En ole lähettänyt intiimejä kuvia niin sanotusti yllättäen ja pyytämättä. Enkä ole syyllistynyt häirintään.

Hän toteaa myös, ettei ole sovinisti eikä ole kunnanjohtaja-aikoinaan syyllistynyt häirintään.

-Nämä väitteet kiistän jyrkästi. Jokainen minut tunteva tietää, että tämä ei ole totta. Mikäli näin olisi ollut, toivon todella että minut olisi tällaisesta aikanaan tutkittu ja tuomittu.

Paljastustensa jälkeen Kärnä aikoo palata jos ei suorastaan yksityishenkilöksi niin ainakin yksityiselämäänsä kommentoimattomaksi:

-Yllä oleva sisältää olennaiset tyhmyydet ja asiat… (….) En kommentoi asiaa enempää, enkä vastaa haastattelupyyntöihin, joiden aihe on politiikan ulkopuolella. Anteeksipyynnöt esitän lapsilleni, että joutuvat kärsimään isänsä yksityiselämän ja nuoruuden virheistä sekä hänen julkisesta asemastaan. Olen pahoillani.

Päivitys kokonaan:

Mikon kuva: Wikimedia Commons, Juha Kauppinen, CC BY 3.0, Linkki

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: anteeksipyyntö, Enontekiö, kansanedustaja, Kepu, Keskusta, kikkeli, kunnanjohtaja, Mikko Kärnä, peniskohu, some, toilailu

Kommentit

Oma kommentti