Kansanedustajalta radikaali ehdotus raiskausjuttujen hoitoon oikeudessa – lue!

Kari TolvanenEx-poliisi ja nykyinen kansanedustaja Kari Tolvanen puhuu marraskuun Hymyyn antamassaan haastattelussa monista rikoksiin, niiden oikeuskäsittelyyn ja lakeihin liittyvistä ongelmista.

Kari Tolvanen sanoo muun muassa, että vakavien rikosten oikeudenkäynneissä olisi pystyttävä todistamaan anonyymisti eli niin, ettei rikoksesta epäilty saisi tietoonsa todistajan henkilöllisyyttä. Tolvanen haluaisi käyttöön myös anonyymin asianomistajuuden, eli rikollisen ei tarvitsisi tietää hänelle entuudestaan tuntemattoman uhrin henkilöllisyyttä.

-Puskaraiskauksen uhrin henkilöllisyyttä ei ole mikään pakko tuoda raiskaajan tietoon, että tämä pääsisi vainoamaan myöhemmin uhria, kansanedustaja laukoo.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: eduskunta, Kari Tolvanen, laki, oikeus

Kommentit

Eduskuntaan lisää poliiseja ja fiksuja ihmisiä! Japen kaltaiset edustajat pois!

vitun lahopää-japet, opetelkaa nyt edes kirjottamaan suomea, ei tuollaista voi edes tosissaan ottaa kun lauseiden lukeminenkin alkaa jo vituttamaan. Tanan sivitymättömät juntit…

pumpui ..
Tiadat olla täysin tietämätön Suomen oikeusjärjestelmän tilasta ja krp harjoittamasta mielivallasta syytömien oikeusmurhista ..niitä riittää koko tämän maan virkakoneisto uusiksi…

Japelle!!!

Jos POLIISI ehdottaa järkevää
ehdotusta, niin miksi sinun
pitää vastustaa tätä asiaa?
Mitä ihmeen oikeusmurhia?
Poliisi mafia…????

Joopa joo ja lisää oikeusmurhia tähän maahan poliisi mafian toimesta sehän se on tarkoitus ..

Vihdoinkin järkevä ehdotus kansanedustajalta! Vie asia eteenpäin.

Oma kommentti