Kansanedustajat jatkuvasti ulosotossa!

Mikko AlataloHymy tutki vaalikauden alussa pari vuotta sitten kansanedustajien, kaikkien 200:n, mahdolliset ulosottovelat. Niitä löytyi noin pariltakymmeneltä edustajalta. Joukossa oli uusia ja vanhoja edustajia.

Nyt on kulunut kaksi vuotta aikaa. Luulisi kansanpalvelijoiden ottaneen opikseen.

Mitä vielä!

Noin kymmenen kansanedustajaa jättää edelleen veronsa, terveyskeskusmaksunsa, metsänhoitomaksunsa, kiinteistöveronsa, sakkonsa ym. velvoitteet maksamatta, niin että vouti joutuu kolkuttelemaan heidän ovelleen.

Tämä kaikki siitä huolimatta, että edustajan palkka on noin 5 000 euroa kuussa plus kulukorvaukset päälle.

Olisiko näiden edustajien aika erota?

Keitä nämä syntisäkit ovat? Hymy paljastaa heidät – lue kesäkuun Hymy.

Yksi ulosottotörpöistä on Mikko Alatalo.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kansanedustajat

Kommentit

Höpsis Janne77. Velkojen maksamattomuus osoittaa piittaamattomuutta ja kykenemättömyyttä perusasioiden hallintaan. Siksi toisekseen, eduskunnan päätöksistä suuri osa liittyy taloudellisiin asiohin, joten jos on niissä surkea niin…

Hei haloo!!! Ei ihmisen taloudellinen tilanne kerro paljon muuta kuin sen, että on surkea taloudellsissa asioissa.. Ei se hänestä huonoa tai vähemmän pätevää kansanedustajaa tee. Tai kenties vähennä sen työintoa / heikennä tuloshakuisuutta!!

Toisaalta, jos palkkaa on 5000 + päälle, niin ihmettelen millaista elämää nämä porukat elää, kun eivät voi maksaa velkojansa? Tai kykene järjestelemään asioitansa paremmin. On se aika rumaa kun ilmiselvästi voivat maksaa, mutteivät halua. Se, on se mikä tässä pitäisi ihmetyttää porukkaa. Kun kerran ovat kansanedustajia, kyllä kansan kuuluu tietää.

Minulta vouti vie ansiosidonnaisesta tasan 350 €.
Mikkelissä ainakin tehokas vouti kun ottaa lomautetulta.
Taidan myydä kaikki pois ja haen turvapaikkaa niin tulot samat mitä nyt.

Hyvin sanottu,ei helvetti jos normi ihminen tekee noin niin kyllä ovet paukkuu ja nopeesti ja tilillä käydään,onneksi en äänestä noita vatipäitä eduskuntaan.

Hienoa että asioistamme on hoitamassa ja päättämässä sellaisia ihmisiä, jotka eivät osaa hoitaa omiaankaan asioita.

Oma kommentti