Käsikähmä hotellilla ja ERO! Naisystävä jätti suomalaisen popstaran!

Viime aikoina paljonkin julkisuudessa terveydentilansa ja Hausmylly-yhtyeensä jäähyväiskiertueen tiimoilta ollut Enzo Pulkkinen on jälleen kohun silmässä.

Mies eleli raittiina rakkaansa ja managerinsa Mian luona Oulussa ja jätti alkoholinhuuruisen elämän taakseen Jyväskylään. Lääkäri oli todennut, että mikäli Enzo vielä juo, se on menoa.

Hymyn toimitukselle on nyt satanut tietoa siitä, että rakkaussuhde manageriin olisi päättynyt ja vieläpä väkivaltaisesti. Enzo taas olisi muuttanut takaisin Jyväskylään, mikä vaikuttaa pahaenteiseltä miehen kaveripiirin vuoksi. Alkoholi maistuu taas.

-Kyllä tämä totta on, Hymyn tavoittama manageri Mia Helen myöntää. Hän ei halua kommentoida asiaa juurikaan enempää, mutta myöntää, että tilanne kärjistyi fyysiseksi viime yönä keikkapaikan hotellissa.

Kiertueesta hän puhuu enemmän ja mielellään.

-Tilanne on kyllä vähän huono, kiertue on vaarassa. Olen yrittänyt auttaa artistia kohti raittiimpaa elämää, mutta ei se ole onnistunut. Tämä on harmillista. Olo on kuin 24/7 lapsenvahdilla. Alkoholismi on kuitenkin ongelma, johon ulkopuolinen ei näytä voivan vaikuttaa.

Enzolla on vakavia haimaongelmia ja pohjukaissuolenhaava.

-Hoitamattomana nämä johtavat kuolemaan, manageri Mia Helen tietää.

Teksti:Arto Hietala
Avainsanat: alkoholi, ero, Hausmylly, Enzo Pulkkinen, haima, Mia Helen

Kommentit

Oma kommentti