Katariina Juseliuksen musiikkiura saa jatkoa – Kiitorata-kappaleella vierailee Antero Mertaranta!

Katariina Juselius promokuva.

Katariina Juseliuksen musiikkiura saa jatkoa – pian julkaistavalla Kiitorata-kappaleella vierailee urheiluselostaja Antero Mertaranta.

Maki Kolehmaisen tuottama, tammikuussa julkaistu Mikkeli mielessäin -kappale käynnisti Katariina Juseliuksen musiikkiuran. Kappaleen musiikkivideon ensinäyttö nähtiin MTV3-kanavan suositussa Levyraati-ohjelmassa. Pian sen jälkeen Katariina suuntasi kappaleella vierailevan Teflon Brothers -yhtyeen kanssa keikoille Viroon ja esitti kappaleen myös Mikkelissä Jukureiden ottelussa.

Katariinan musiikkiura saa pian jatkoa, kun hän julkaisee perjantaina 5. huhtikuuta vauhdikkaan ja tarttuvan Kiitorata-kappaleen. Kappaleen on tuottanut Maki Kolehmainen ja sen sanoittamisesta on vastannut Katariina Juselius yhdessä Antton Ruususen kanssa.

”Kiitorata-kappale syntyi todella nopeasti. Saatuani demoversion kappaleesta kävin läpi muistiinpanoja, joiden alussa komeili ”kiitorata”-sana. Aloin pyörittämään mielessäni riimejä demon kertosäkeistöön ja sanat syntyivät lenkkipolulla alle tunnissa. Vaikka sanat ovatkin hömppää, niin varmasti moni voi samaistua siihen tunteeseen, että haluaa vaan jättää kaiken taakseen. Tunsin pari vuotta sitten hyvin voimakkaasti Suomen ja etenkin Helsingin piirien olevan niin pienet, että on parempi vaihtaa maisemaa. Haluan biisillä kannustaa kaikkia tekemään ja kokemaan asioita, eikä vain jäädä katkeroitumaan ja pölyttäytymään nurkkaan. Ottamaan oman elämänsä haltuun. Rohkaisen kaikkia pakkaaman kassin ja vetämään brassin”, Katariina Juselius kertoo uuden kappaleensa synnystä.

Kappaleella vierailee kaikkien tuntema urheiluselostaja Antero Mertaranta.

”Keksimme nuoremman tuottajani ja sanoittajan Antton Ruususen kanssa, että voisimme laittaa jonkun hauskan kuulutuksen biisin alkuun. Sen jälkeen pohdimme kenen olevan niin sinivalkoinen ääni, että kaikki tunnistaisivat sen heti kättelyssä. Minulle tuli heti mieleen Antero Mertaranta, ja työn ja tuskan jälkeen sain hänen yhteystiedot ja pyysin mukaan. Antero innostui biisistä ja teki huikeat spiikit. Se tuo biisiin pientä juonta”, Katariina kertoo.

Kappaleeseen on kuvattu Sebastian Visan ohjaama musiikkivideo, joka julkaistaan 11.4.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Katariina Juselius

Kommentit

Oma kommentti