Katso Apulannan Tonin kauniin tyttöystävän musavideo!

Apulannasta tuttu Toni Wirtanen seurustelee vuoden 2007 Idolsista tutun kokkolalaisen Jannika Bergrothin kanssa. Tämä käyttää taiteilijanimeä Jannika B ja on hiljattain julkaissut vauhdikkaan Onnenpäivä-nimisen musavideon. Onko Jannikalla kohta levy-yhtiökin plakkarissa?

Pariskunnan seurustelusta kertoi tammikuussa Seiska. Nyt Como-musiikkilehti on haastatellut Jannika B:tä, joka aikoo nousta staraksi omin avuin. Hän perusti vuosi sitten oman tuotantotiimin, ja sen aikaansaama sinkkulohkaisu myöhemmin ilmestyvältä älppäriltä on saanut jo mukavasti radiosoittoa valtakunnallisilla kanavilla.

Jannika B kertoo Comossa yrittäjähenkisyyden olevan tulevaisuuden juttu. Artistin on markkinoitava itseään mahdollisimman paljon ja valmiina pakettina – tuolloin levy-yhtiötkin voivat kiinnostua.

Vaikka omakustannepohjalta ponnistava Jannika ei haikailekaan levy-yhtiötä taakseen, sellainen hänellä mitä ilmeisemmin on pian jo oman rakkaussuhteensa myötävaikutuksesta. Toni Wirtanen omistaa Päijät-Hämeen Sorto ja Riisto -nimisen musalafkan.

Jannika B:n Onnenpäivä-video

Jannika B Comossa

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Toni Wirtanen, Apulanta, Jannika B, Jannika Bergroth

Kommentit

Apulanta kyllä ehdottomasti Suomen surkein bändi. Ihan ensteks vaan, niin eihän Toni osaa laulaa edes pätkän vertaa.. Hohhoijaa..

Tosi hieno biisi, hatunnosto yrittäjähenkisyydestä ja tyylitajukin tuntuu olevan kohdallaan!

Karseeta massapaskaa, jopa huonompaa kuin Petri Nygård, ja siihen ei paljoa vaadita!

Oma kommentti