Katso miten Amanda Ahola muuttui kolmessa vuodessa – halusi tulla seksinukeksi

Amanda Ahola tuli julkisuuteen runsas kolme vuotta sitten. Tuolloin Jyväskylässä asuneesta 21-vuotiaasta neitokaisesta teki dokumentin brittiläinen Barcroft-TV.

Amanda kertoi haluavansa barbiemaisen ulkomuodon ja tavoittelevansa sitä erinäisin leikkauksin. Hän oli suurennuttanut rintojaan ja tehnyt vaikka mitä ulkonäköään kohentaakseen – jopa terveytensä vaarantaen.

Vuonna 2017 Amanda kertoi viimeisimmästä plastiikkakirurgisesta operaatiostaan, jossa hänelle laitettiin 33GG-koon rinnat. Tämä johti teho-osastolle, sillä hän oli menehtyä leikkaukseen. Ongelmat saivat Amandan hetkeksi ajattelemaan kauneusihanteestaan toisin, mutta hän pyörsi pian päätöksensä. Rinnat eivät hänen mielestään voi olla koskaan liian suuret, hän totesi; ulkonäön tavoittelu ja barbie-ihannointi jatkuivat.

Nyt nainen on keskittynyt lisää operaatioihin. Hän erosi, muutti ulkomaille ja alkoi tehdä eroottisia filmejä. Operaationsa hän rahoitti käyttämällä avuliaita sugar daddyjä. Tältä Amanda näytti ennen (ensimmäinen kuva) ja nyt:

 

 

 

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: plastiikkakirurgia, Amanda Ahola, Amanda Toy, Pori Jyväskylä

Kommentit

Oma kommentti