Kauko Röyhkän kirjoitukset ihmetyttävät: Haukkui vanhaa ja sairasta miestä!

Muusikko Kauko Röyhkä tunnetaan ”nuorena vihaisena miehenä”, joka lausuu mielipiteitään kaunistelematta. Hyvässä muistissa on vielä Vain elämää -tylytys. Röyhkä ei antanut arvoa tv-formaatille.

Nyt mies on kuitenkin onnistunut ihmetyttämään monia kirjoittamalla Facebookiinsa kirjailija Arto Paasilinnasta episodin, joka sattui takavuosina taiteilijaravintolassa.

Tiedossa on, että Paasilinna on jo pitkään sairastanut ja elänyt julkisuudesta piilossa. Röyhkä kuitenkin nimittelee kirjailijaa öykkäriksi.

-Tapasin myös Arto Paasilinnan kerran Elitessä. Artokin oli kännissä ja parin naishenkilön seurassa. Hän huomasi minut ja viittasi liittymään seuraan. Hän vaikutti öykkäriltä ja halusi tehdä vaikutuksen naisiin. Puhe meni välillä sössötykseksi. Hän kertoi maaseudulla olevasta talostaan, jossa ilvekset kävivät häntä nuolemassa. Sanoin jotain, josta hän ei pitänyt, ja huomasin hänen kätensä puristuvan nyrkkiin. Olin kuullut, että hän voi arvaamatta hujauttaa. Onneksi hän leppyi sillä kertaa. Olin kuitenkin helpottunut, kun pääsin jonkin tekosyyn nojalla häipymään, Röyhkä muistelee.

Asiasta kirjoittaa Metropoli.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kauko Röyhkä

Kommentit

Oma kommentti