”Kauniiden ja rohkeiden Ridgen Suomen-vierailussa on kyse tästä!”

Kauniista ja Rohkeista tuttu Ridge Forrester eli oikeammin Ronn Moss on bongattu viime päivinä Suomesta. Hänet on nähty Helsingin Länsi-Pasilassa sijaitsevalla R-kioskilla ja HJK:n jalkapallo-ottelussa seuranaan Salkkarit-tähti Jarmo Koski.

Nyt onkin arvuuteltu, mikä on Mossin salaperäisen vierailun syy. Näyttelijä suostui paljastamaan tämän aamun Huomenta Suomessa MTV3-kanavalla vain, että kyseessä on tv-projekti.

Koska haastattelu annettiin Maikkarille, mitä ilmeisesti salainen tv-viritys on niinikään kyseiselle kanavalle tuotettu. Julkisuudessa on esitetty, että Moss olisi syyskuussa alkavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yksi osanottajista. Tätä tukisi myös se, että ohjelman osanottajat paljastetaan tänään iltapäivällä alkavassa pressitilaisuudessa.

Niinikään MTV3-kanavan julkkis-Big Brother on ollut arvuuttelujen kohteena. Kanava on luvannut ohjelmaan yhden kansan lempijulkkiksen ja todellisen yllätysnimen. Salattujen elämien tähtien kanssa jalkapallo-ottelussa vieraileminen kielisi taas siitä, että kyseessä on osa Salkkareissa.

Hymyn erittäin salainen tv-agentti ja studiosyväkurkku esittää nyt alla omat arvionsa Ridgen vierailusta:

-Julkkis-BB:n alkuun on vielä runsaasti aikaa, se ei ole luonnollisestikaan se. Mossin kaltainen henkilö ei myöskään osallistuisi tuonkaltaiseen projektiin. Jäljelle jää kaksi, TTK ja Salkkarit. TTK:n pressitilaisuus tänään voisi kieliä siitä, että Moss on yksi tähtikilpailijoista, mutta toisaalta kilpa pitäisi kiireisen miehen liian monta viikkoa Suomessa. Jäljelle jää se todennäköisin vaihtoehto, jota tukee myös Salkkari-Jarmon kanssa kaupungilla pörrääminen. Ridgelle on kirjoitettu pikku rooli Salkkareihin, asiantuntijamme viestii.

Kuva: Huomenta Suomi, MTV3

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jarmo Koski, Kauniit ja rohkeat, Ridge Forrester, Ron Moss

Kommentit

Oma kommentti