Kauniilla Alicella, 20, on lemmikit, jotka voivat säikäyttää poikaystäväkandidaatit

Alice Lubitch on pitänyt lapsesta saakka lemmikeistä, jotka herättävät tunteita. Nyt hän jakaa kodin kahden kuningasboan ja Venäjältä tuotujen rescue-koirien kanssa.

Alice kertoo tarinansa Hymyn painetussa lehdessä Jenna Lehtosen kirjoittamassa ja kuvittamassa jutussa.

Lähihoitajaksi opiskelevan Alicen mukaan melkein parimetristen käärmeiden hoitaminen on yllättävän yksinkertaista. Perushoitorutiineihin kuuluu veden sumuttaminen pari kertaa päivässä ja muutaman viikon välein tapahtuva ruokinta.

Uteliaat kuningasboat seuraavat liikkeitä lasin läpi. Ne eivät kuule, eivätkä ne näe kuten ihminen. Lubitchin mukaan käärmeiden näköaisti toimii kuin lämpökamera.

– Ne voivat luulla ihmisen kättä ruoaksi, jos ne eivät ole syöneet vähään aikaan. Käärmeet eivät kuitenkaan ole koskaan purreet minua, toisin kuin jyrsijät. Kuningasboat eivät edes ole myrkyllisiä, sillä ne kuristavat saaliinsa.

Kuin käskystä toinen käärmeistä alkaa ulostaa viikon takaista ateriaansa. Nämä boat eivät tyydy ainoastaan pieniin jyrsijöihin, sillä viime aikoina ne ovat saaneet nielaistavaksi sekä pieniä kaneja että marsuja. Tällä kertaa Lubitchin pakastimessa on jäljellä enää marsuja, jotka hän on saanut tuttavaltaan.

– Alussa marsun ja kanien syöttäminen tuntui oudolta. Se ajatus kuitenkin rauhoittaa, kun tietää, että nämä jyrsijät ovat saaneet elää hyvän elämän, Alice kertoo jutussa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Alice Lubitch, kuningasboa

Kommentit

Oma kommentti