Kauppatorilla juhlittiin Ruotsin prinsessan takia – menikö överiksi, kommentoi!

Ruotsi on seonnut prinsessa Victorian synnytettyä pienen tyttären ja tulevan kruununperillisen. Pikku prinsessa näki päivänvalon tänään, mutta ei ainoastaan naapurimaa, vaan myös Suomi näyttää seonneen lahjakkaasti iloisesta perheuutisesta.

Helsingin kauppatorin laidalla ammuttiin tänään kunnialaukauksia pikku prinsessan syntymisen vuoksi. Ampujat olivat pukeutuneet 1700-luvun univormuihin.

Se on tiedossa, että suomalaiset pitävät naapurimaan kuninkaallisia kuin ominaan, mutta keskustelupalstoilla on jo ehditty käydä varsin värikästä keskustelua siitä, onko kauppatorilla Helsingissä tänään järjestetty juhlallisuus jo hieman yliampuvaa. Kommentoi sinä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prinsessa, Ruotsi, Victoria

Kommentit

Jos Saken Jenni saa vauvan, niin aivan varmasti täällä ON kuninkaallisiin verrattavat karkelot.

Onhan se hienoa että prinsessa tuli mutta ei suomen tarvi sentään tykinlauksia ampua. Ei vaikka Saulin Jenny sais vauvan.

voi pyhäpamaus! eikö suomalaisilla ole muuta juhlan aihetta!!! ei hemmetti!

No meni todellakin överiksi!!
Hei se syntyi naapuriin eikä tänne. HÖLMÖÄ

Mitäs jos juhlisin itse tuolla metsästyskiväärilläni ja haulikollani tässä asutusalueella ilmaan ampuen. Marssisin tuossa tiellä SA-maastopuku päällä yliluutnantin natsat kauluksissa kivääri tanassa, niin olisikohan se ihan ok kun virkavallalle sanoisin juhlivani Victorian esikoisen syntymää? Tuskin.

Teemapukeutumista ja teemajuhlintaa. Ei mitään sen kummempaa. Monarkia kiinnostaa kansaa ja Ruotsi suopeasti lainaa suomalaisille omia kuninkaallisiaan. Käytännössä täysin verrattavissa siihen, että Lord of the Rings -elokuvan lippuja jonotettiin haltiamekoissa ja -korvissa. Haloo. Ihmiset tekevät tempauksia, kun ovat iloisia jonkin asian tai henkilöiden puolesta. Kun ketään ei loukata, everything is fine.

Kyllä meni pikkusen överiks. Suomi ei ole ruotsi ja piste. Prinsessa syntyi ruotsiin eikä suomeen.

Meille kun syntyi ihana prinsessa,ei silloin ammuttu tykeillä,eikä uutisoitu tv:ssä,ai niin,tämähän tapahtuikin kristiinassa 😉

Juu, ja tään prinsessan syntymä on ihan piristävä uutinen näitten Hennojen ja Marttien raskausuutisten välissä.

Luulenpa että tässä tehtiin enemmän kunniaa ikivanhoille perinteille kuin itse prinsessalle. Eikös nää ampujat kuulu johonkin historiasta kiinnostuneehen seuraan. Ei sitä nyt niin vakavasti pidä ottaa. Hullumpiakin asioita on tehty, akankantokilpailut sun muut.

Puolan pääministerin serkku on mennyt kihloihin!!! Kansanjuhla joka torille ensi viikon torstaina!!! Hurraa Hurraa Hurraa!!!

Ei pelkästään Hesassa niitä kunnianlaukaksia,luvassa on myös Jyväskylässä.

Oikeesti: haihatellaanko Suomessa vieläkin Ruotsin vallan alle? Suomi on tasavalta, ei tänne mitään prinsessaa syntynyt. Minusta siis tämä touhu menee kyllä ihan överiksi…

Hesalaiset on nyt muutenkin täysin pöpejä, eli tää on ihan normitouhua heille. Muualla Suomessa tämä ampuisi yli ja lujaa.

Ja tähän sitten joku järkeväkin kommentti väliin, joohan.

Kieltämättä oudolta ja ylimitoitetulta tuntuu. Ihmisillä taitaa yksinkertaisesti olevan liikaa aikaa.

kuta kiinnostaa kun joku ruottalaanen synnyttöö jonku rääpäleen, eks niit nyt yleensäkkin synny useita päivässä sekä siel ruattissa että meillä suomessa

Kuka pitää kuka ei. Hulluimmat ne pitää yleensä ääntä itsestään. Muita ei varmaan kiinnosta.

Oma kommentti