Kerran näinkin päin: Suomalainen perii velkoja Virossa!

Juhani Tamminen­ Joskus turpiinveto on paikallaan, Virossa velkojenperijänä toimiva Juhani Tamminen luonnehtii asiakaskuntaansa. Ei, kyseessä ei ole se jääkiekkovalmentaja, mutta sen verran urheilumiehiä hän on, että on Tammisella perinteinen pesäpallomailakin, kotona ovensuussa.

Kaikkein pahimmatkin konnat arvostavat Virossakin suoraselkäisyyttä.

– Hyvä nyrkkisääntö on tämäkin: juokse, jos siltä tuntuu! Olen mennyt tapaamisiin, jotka olisivat päättyneet huonosti, jollen olisi ottanut jalkojani alle. Paikalla on ollut enemmän porukkaa kuin on sovittu. Pakenemisessa ei ole mitään hävettävää.

Kovaotteisia nyrkkimiehiä häärää Viron perintämarkkinoilla yllin kyllin. Usealla akateemisella loppututkinnolla varustettu Tamminen ei ole yksi heistä. Hän ottaa kuitenkin hoitaakseen vain niin sanottuja mahdottomia tapauksia, eli sellaisia, joista perintäfirmat ovat jo pesseet kätensä. Tamminen ei peri mitään parin kympin kirjakerholaskuja, karhuttavaa on kerryttävä vähintään kymppitonni. Palkkiona hän saa 35 – 50 prosenttia laskun loppusummasta.

Lue lisää syyskuun Hymystä, miksi Virossa rikos kannattaa!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Viro, Juhani Tamminen, velkojenperijä

Kommentit

jumalalauta toi on säälittävä pelle tulis korsoon niin tolle tulis kiire takasin sinne viroon saatana

Melkoista meininkiä. Kannattaa valita huolella mistä lainaa rahaa ja millä ehdoilla, ettei käy huonosti!

Kirjakerholaisille ei äijä uskalla. Saattas tulla römppämahalle kiirus, muttei sitä hävetä tarttis.

Milloin tämä Hymyn Viro-hypetys loppuu? Ei kai se päätoimittajan ottaminen eestistä tarkoita että lehdestä tulee eestiläine?

Aluehallintovirasto (AVI) vaati suoran toiminnan perintätoimistoksi itseään mainostavan Jimmy Cash perintätoimiston muuttavan uhkaavia nettisivujaan. Sivuilla oli aselogoja ja lapsellista rehentelyä.

Huhtikuussa tämän putiikin toimilupa peruttiin. Jimmy Cash -perintäfirma ehti toimia alle kolme kuukautta. Tosin firman nettisivut ovat edelleen pystyssä.

Herra Tamminen voisi noita turpaanvetolausuntojaan vähän harkita.

vittu mikä pelle toi jätkä elvistelee jossain lehen kannessa on siinä kunnon urpo saatana

Oma kommentti