Kerrankin näin: Tuore lottomiljonääri Siilinjärveltä ei piilottele voittoaan!

Viime kuun puolella Suomi sai 20 uutta lottomiljonääriä. Siilinjärveläinen onnekas ei peittele iloaan.

Perheenisä seurasi lauantai-illan lottoarvontaa televisiosta. Hän kuuli, että 13,9 miljoonaan euroon kohonnut ennätyspotti tuplaantui ja että lopullinen voittosumma 27,8 miljoonaa euroa menisi kahdelle taholle. Mitä mies sen sijaan ei aavistanut oli, että hän oli mukana toisessa näistä porukkapeleistä.

Siilinjärveläisperheen arki mullistui sunnuntaiaamuna. Isä tarkisti lottoriviään tietokoneelta, ja se näytti seitsemää oikein.

-Sammutin koneen ja käynnistin sen uudelleen. Rivi näytti edelleen seitsemää oikein. Pari kertaa vielä sammutin ja käynnistin, kunnes uskoin, että koneeni ei ole sekaisin, mies avautuu.

Perheen äiti katseli vierestä riviä ja voittosummaa: 1 390 000 euroa. 

-Näin vain pitkän rivin numeroita ja aloin itkeä, hän kuvaa.

Se mikä on erikoista on, että perhe teki alusta alkaen päätöksen kertoa voitosta avoimesti muillekin. Jos joku on hoksannut asiasta kysyä, voittajat eivät ole salailleet riemuaan.

-Mitä sitä voittoa piilottelemaan. Jokaisella on yhtäläinen mahdollisuus voittaa. Kaverini jo huolestuneena kysyivät, että lähdenkö vielä heidän kanssaan kirpparille. Tottakai lähden. Ei tässä ihmisenä toiseksi muutu, vaikka voitto tulikin. Perhe jatkaa elämäänsä suht normaaliin tapaan. Yksi ajatus nousi kuitenkin kirkkaana mieleen: remontti, perheen äiti paljastaa.

Myös perheen poika saa jotain: uuden pyörän.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: euro, Veikkaus, voitto, seteli, lotto

Kommentit

Oma kommentti