Kerrankin palaute jolle Jouni Hynynen ei v-uillut – piti parhaana vuosiin! Tämä!

Jouni Hynysellä on tapana vastailla monta kertaa vuodessa fanien palautteeseen Kotiteollisuus-yhtyeensä sivuilla.

Yleensä palautteet ovat navan alapuolelta. Fanillekin Hynynen voi letkauttaa että ”tunge se perseeseesi” tai muuta herkkää.

Mutta nyt on löytynyt sellainen palaute että Hynynen tarvitsi inkontinenssisuojaa. Meinasi suorastaan laskea alleen kun niin liikuttui.

Hymy julkaisee palautteen, joka tuli uuteen levyyn rakastuneelta fanilta. Se on kunnon syväluotaus Kotiteollisuuden tuotantoon.

”Herkkää tulkintaa suomalaisen miehen sielunmaisemasta talvisodan asenteella. Loistavat, ironiset ja itsesäälissä vellovat älykkäät suomenkieliset sanoitukset voidaan rinnastaa jopa Aleksis Kiven tuotantoon. Suomen historian läpi kahlaava humalainen detonaatio. Katkeraa luopumista, vihaa ja epätoivoa. Rehellistä lopullisen ratkaisun etsintää. Melankolista jätteen maatumista. Vellovia harhaisia sävelkulkuja, nousuhumalan optimismia. Peruskoulun oppimisjärjestelmää kovasti kritisoiva basisti. Psykologista kannibalismia. Äärettömyyteen kohoava kritisismi. Kunnianositus edesmenneille. Keskiajalla karkoitettujen koti. Levyn musiikillinen kokonaisuus on lievittävä/helpottava mutta ei parantava. Kaikkea ihanaa teille alkavaan talveen ja mukavaa joulun odotusta myös.”

Hynynen vastaa:

-Mitä mukavaa joulussa on? Muuten tuo oli kyllä hauskin palaute vuosikausiin.

Kuva: promo

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: palaute, Jouni Hynynen

Kommentit

Oma kommentti