Keskisen ex-rakas raskaana

Nina VesikkoKyläkauppias Vesa Keskisen ex-morsian Nina Vesikko, omaa sukuaan Juurakko, on siunatussa tilassa! Onneksi olkoon!

Lapsi syntyy elokuussa. Nina on nykyään Tampereen poliisin tiedottaja ja rakentaa poliisimiehensä Jussin kanssa taloa Lempäälään. Toivottavasti taloon muistettiin suunnitella lastenhuone.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Vesa Keskinen, Nina Vesikko

Kommentit

Taitavat olla idiootteja nykyajan toimittajat sekä hymyssä, että seiskassa…ei voi muuta sanoa.

Täähän antoi pusijuttuja Vesan kanssa silloin 5v sitten. Ei se niin mene etteikö lehdet nyt sais kertoa että se on raskaana.

Niinhän se on Suomalaiset on niin uteliaita, että oikein hävettää.
Ja GAGA hukassa totuutensa kanssa

”Juurakko on nykyisin yksityishenkilö, jos juttua ette saa muualta revittyä, niin huonosti menee teilläkin.”

Kuules, kakkosviestin urpo.. etkö tiedä, että niin painovoimalla että myös julkisuudella on lakinsa? Ei kukaan voi vain ”piipahtaa” julkisuudessa. Todellisuudessa kun kerran astut julkisuuteen, olet ikuisesti julkkis – vaikka sinut vuosia myöhemmin unohdettaisiin, olet silti julkkis, mutta historiaan jäänyt sellainen. Medialla on oikeus julkisuuden henkilöstä uutisoimiseen ja tämäkin täti meni julkisuuteen vapaaehtoisesti – siispä hän saa kärsiä seuraukset.

Media ei ole kosto, vaan totuus – kaikilla on oikeus tietää mitä julkkiksille kuuluu. Piste.

”Toivottavasti taloon muistettiin suunnitella lastenhuone”! Just joo, johan taas toimittajalla välähti. Hmm, jotain unohtui, hmm.

Ei se kuulkaa se julukisuus sillä poistu että ite niin päättää. Historiaa ei muuttaa voi kukahan meistä.
Sanotaas nyt näin että kun 10 vuotta on kulunut tuosta Juurakon ja Keskisen erosta, niin saattaa olla ettei Juurakosta mitään uutisoira.
Mutta nythän on selvää että eksän ominaisuures tahrotahan kertoa, miten seesteisesti niinalla menöö.
Kun taas aikapoika Keskinen on vaan sekoollu asioissaansa ja julukisuures eikä oo ees naimisiin päässy saati että ois lasta.
Mutta viime aikoona on VEsallakin menny jo pareemmin. Ei oo sekoollu julukisuures enähän.

Mä en tod ymmärtänyt että se on vesalle raskaana. Mutta ehkä mä osaanki lukee.

Tampereen poliisin tiedottaja, jolla on tausta (ja lukuisia yhteisjuttuja Keskisen kanssa) ja joka nykytehtävässään antaa haastatteluja lehtiin poliisin duunista – joo, ei ole yksityishenkilö.

Sydämestä onnea Ninalle ja Jussille! Vesa Keskikisen nimen sotkeminen uutiseen oli ihan mainostemppu. Ainakin minä ymmärsin Ninan odottavan lasta Vesa Keskiselle, enkä liene ole ainoa. Onneksi kuitenkin lapsen isän nimikin mainittiin, ja erityisesti hänelle haluan lähettää onnittelut. Nina valitsi lapsensa isän viisaasti, ja Nina on myöskin osoittanut olevansa järkevä ja topakka nainen. Toivottavasti lapsen syntymän jälkeen Vesa Keskistä ei enää tähän perheeseen sotketa. Hänellähän on ihan oma elämänsä, ja niin kovin rumasti kohteli Ninaa.

Katsoin muutama päivä sitten elokuvan luultavasti 70-luvun alusta tai 60-luvun lopusta, missä juorulehdistö ajoi yksinhuoltajan itsemurhaan.

Jotain kritiikkiä toivoisi näihin uutisiin. Juurakko on nykyisin yksityishenkilö, jos juttua ette saa muualta revittyä, niin huonosti menee teilläkin.

Siis hei haloo. Pitikö tämäkin nyt uutisoida? VK siivellä julkimoksi…

Oma kommentti