Kike karanteenissa

Kike Ritva ElomaaLaulaja Kike (Ritva) Elomaa harmittelee, ettei voi osallistua syksyn kunnallisvaaleihin ehdokkaana. Syynä on tv-ohjelma Tallitähdet, johon Kike osallistuu. Ylen ohjelmista on perinteisesti joutunut karanteeniin, jos on ollut vaaleissa ehdokkaana.

Maskun valtuuston sijasta poliittisesti aktiivinen Kike pyrkii ensi vuonna europarlamenttiin. Kike ponnistaa perussuomalaisten riveistä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: karanteeni, Kike Elomaa, Ritva Elomaa, Tallitähdet

Kommentit

ei voi kuin ihmetllä, kyl meilläkin turuus vai oliko se savosha.
keikkajäbä 44

Mun Miälest olis nyt vaan kaikil parempi, et Kike pysyis siäl Lokalahden mökilläs turun viäres, eikä lähde siält mettäst yhtään sen enempää ihmisten ilmoil.

olen sitä mieltä että kike passaa absolyt i politiken. hänellä on puhelijan lahjat. artistit tapaa paljon erillaisia ihmisiä joen hän on saannut kokemusta

hej kige birgit toivoo menestystä politiikasa. kaikkea hyvää sinulle kaipaan paljon yhteisiä keikoja kaulat

No niin olen minäkin politiikasta kiinnostunut, mutta en edes kuvittele, että rahkeeni riittäisivät eu-parlamenttiin! Kyllä siellä pitää olla laaja kokemus kansallisesta ja eu-politiikasta. Ei sinne mikään ”piiritason” tietämys riitä.

Minusta Kike E ei ole tyrkky, vaan aidosti kiinnsotunut politiikasta.

Siis Eu-parlamenttiinhan saa pyrkiä kuka tahansa, mutta toivottavasti äänestäjillä on sen verran älliä, ettei sinne tule valituksi kaiken maailman julkkistyrkyt! Voi taivahan vallat…

Voi ritva sentään! Eli tv-ohjelmako oli tärkeämpi kuin vaalityö. Joojoo!

Oma kommentti