Kiken aviomies Kimmo Elomaa linnaan!

Kimmo ElomaaKimmo Elomaa on pyörtänyt päätöksensä ja osallistuu sittenkin vaimonsa Kiken kavaljeerina Linnan juhliin.

-Vielä kesällä olin tiukasti sitä mieltä, että en osallistu, Kimmo sanoo Hymylle.

Syynä päätökseen on Kiken toivomus kunnioittaa itsenäisyyttä. Lue Kimmon kuulumisista enemmän joulukuun Hymystä. Samalla selviää, miten Kike toimi kuultuaan, ettei ”senaattori” Teuvo Hakkarainen aio osallistua juhlaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kike Elomaa, Teuvo Hakkarainen, Kimmo Elomaa

Kommentit

Seiska paljasti taas 🙂 Tai oliko maskun kaupat kiinni niin piti mennä rauman ruokakauppaan.

Törkeää, kyllä. Törkeää miten Kike antaa kommentteja rakkausaviosta ja Kimmo meni linnan juhlistakin Raumalle. Nyt meni paskat housuun kun asia paljastui. Osta Kimmo itelles hame, sopii tyyliisi.

Kyllä on törkeää touhua! Kulissia kulissin perään, mutta onhan se naurettavaa kääntää kelkkaansa ja yht äkkiä olla ”aviopari” joka edustaa Suomen arvokkaassa juhlassa.

Molemmilla omat kumppaninsa olleet jo vuosia, ja kaikki sen tietävät. Kimmon naisilla vuoropäivät kun tänäkin aamuna tyttöystävä ajeli Maskuntieltä töihin ja vielä ukkonsa autolla. Kyllä on törkeää. Hyi helvetti!

Tämä on melkein kamalampaa kuin ne tanssivat homoparit

ei ole itsellä varaa ostaa jouluksi mitään hyviä ruokia. ehkä lämmitän pari valmislaatikkoa uunissa, ja nakkeja paistaa pannussa niin kyllä se siitä sitte. On kamalaa olla köyhä tässä maassa. Kai se on kamalaa missä vaan 🙁

”Syynä päätökseen on Kiken toivomus kunnioittaa itsenäisyyttä.”

L0L Kunnioittaa itsenäisyyttä menemällä porvarien juhliin, joka kustannetaan verovaroista? Kattia kanssa! Pelkkää pukupröystäilyä! Kuvottavaa sikailua!

miksi ihmeessä?? näillähän on kummalakin toiset kumppanit???? eiks tämä ollutkaan kulissiliitto nykyään! miten se liittyy Itsenäisyyteen??? eikö ole mitään mooraalia enään!?

KIMMOA VIEDÄÄN LINNASTA LINNAAN.

TOIVOTTAVASTI JUTTU LENTÄÄ HALOSEN KANSSA.

Kike Elomaa kansanedustajana. Voi h****** tätä maata.

Hanki sanotaanko yleissivistys. Tai no, ehkä 10 vuoden ikäkin riittää.

Oma kommentti