Kikka-elokuvan pääosan esittäjä julkaistiin – katso kuva!

Jussi-voittaja Anna Paavilainen ohjaa elokuvan Kikka!, joka kertoo iskelmälaulaja Kirsi Sirénistä. Nimiosan esittäjäksi on valittu näyttelijä Sara Melleri.

Elokuva on ohjaajansa mukaan kertomus laulaja-viihdetaiteilijasta, ihmisistä hänen ympärillään sekä aikakaudesta, jolloin Suomi oli matkalla lamasta kohti nousukautta. ”Kikka!” kertoo rohkeasta ja vilpittömästä ihmisestä. Se on elokuva naisesta, joka rakasti esiintyä ja antoi iloa muille, vaikka hänen taiteilijuuttaan kyseenalaistettiin.

-Kikan rooli tuntuu unelmien täyttymykseltä, joka tulee vain kerran elämässä ja olen siitä hyvin kiitollinen. Muistan elävästi nähneeni Kikan Mä haluun viihdyttää -musavideon 4-5-vuotiaana ja muistan miten hänen pinkkinä hehkuva naiseutensa teki minuun suuren vaikutuksen. Kikka on ollut näyttävä diskokuningatar, lasten laulattaja, tanssilavojen suosikki, räjähtelevä, herkkä, kompleksinen ja ihana – mikään ei ole näyttelijänä kiinnostavampaa kuin sukeltaa tällaisen taiteilijan elämään ja saada tuoda meidän versiomme Kikasta valkokankaalle, Sara Melleri kertoo.

Sara Melleri on näyttelijänä palkittu Jussilla roolistaan elokuvassa Sisko tahtoisin jäädä. Hänet nähdään tänä vuonna elokuvissa Den längsta dagen ja Fucking with nobody. Alla kuva Melleristä.

Kuva: Marica Rosengård

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Kikka, elokuva, Sara Melleri, Anna Paavilainen

Kommentit

Oma kommentti