Kirjailija Heikki Turunen haukkuu herrat niin että soi: ”Hyytävä yhteiskunta, yhtä v*ttuilua ihmiselle!”

Korpikirjailijana tunnettu Heikki Turunen on vastustanut EU:ta aina. Ja vastustaa vieläkin. Mies laukoo totuuksiaan uudessa Hymyssä. Kas näin sanaseppo paukuttaa:

-Tupakkaa ei saa polttaa enää missään ja Brysselin direktiivit kielsivät lapsilta jopa säihkytikut. Mitä helvetin vaaraa yksistä säihkytikuista kenellekään on? Hyytävä yhteiskunta tämä on, yhtä vittuilua ihmiselle.

60-70-luvut olivat Heikistä hyvää aikaa. Ihmiset olivat iloisia ja verenpaine alhaalla.

-Ei kontrolloitu ja kytätty ihmisten jokaista liikettä. Sai unelmoida ja olla kiireetön. Töissä oli iloista ja hauskaa, eikä työpaikkakiusaamisesta ollut puhettakaan. Miehet ja naisetkin saattoivat olla leikkimielisiä keskenään, silloisesta pyllyyn taputtelusta istuisivat nyt kaikki linnassa.

Turusen mielestä meillä on hirmuhallitus, joka haluaa keskittää kaiken. Hallitus ampuu kaikkea mikä liikkuu kasvukeskusten ulkopuolella.

-Jopa taksin saa kiroillen tilata itselleen Savonlinnan kautta. Mitä siinä säästetään, ettei voi soittaa lähimpään taksiin. Miksi aina täytyy olla vaan suurempaa ja suurempaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: EU, Heikki Turunen

Kommentit

Olet Erkki oikeassa olaan Suomessa menossa huonompaan suuntaan,keinottelu lisääntyy,eduskunnassakin alkaa olla jonkinmoisen tuomion saaneita,Suomen kasalaisten asioden hoitajina..huonolta näyttää..moraali katoaa vallan ja rahan ahneuden tieltä!

Oma kommentti