Kirjailija Heikki Turunen räjähti kustantajalleen WSOY:lle: Alkaa ottaa päästä!

Kirjailija Heikki Turunen ihmettelee, miksi hänen kustantajansa WSOY ei mainosta miehen uutta teosta Tie, totuus ja elämä.

Samaa hän sanoo myös uskollisten lukijoittensa mietiskelevän.

-(Kirja) on saanut mainiot arvostelut ja kaikki, jotka ovat sen lukeneet ovat tykänneet siitä. Isänpäivän myynnissä se voitti ainakin Joensuussa mm. Sofi Oksasen, mutta kustantaja ei mainosta sanallakaan aivan kuin se ei haluaisikaan myydä kirjaani. Se ei päässyt edes Finlandia-ehdokkaaksi, radio ja tv eivät noteeraa millään tavoin kirjallisuusohjelmissaan, mies luettelee sivuillaan.

Turunen jatkaa:

-Kaikkia puolituntemattomia uusia trendikkäitä mitättömyyksiä kyllä rummutetaan, mutta kaksi vuotta hiellä ja vaivalla työstettyä ei. Veteraanin, erään Suomen tunnetuimman ja arvostetuimman kirjailijan luomuksesta vaietaan kuin muuri. Missä vika, olisko vaihdettava kustantajaa? Vaikuttaako EU-vastaisuuteni, olenhan ”valtionvihollinen”? (…) En tiedä, mutta alkaa ottaa päästä. Tekee mieli heittää koko homma, Turunen sanoo Facebookissaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kirja, Heikki Turunen, kirjailija

Kommentit

Sipsauttelin vajaa 20v.sitten muutaman kuukauden yhtä Anna-Maria,joka oli joskus jossain hotellissa kutenut tämän Turusen kanssa.Oli kuulemma kirjailija ollut varsin vaatimattomasti varustettu.Ainakin minuun verrattuna.No,nyt lienee Anna-Marikin juonut itsensä nurmen alle.Rauha hänen sielulleen!

Oma kommentti