Kirkkokansa odotti: Maajussi-Timo ei tullut häihinsä!

Timo VirtanenElokuussa yllätyskihlat vaihtaneiden Maajussi-Timo Virtasen ja morsianehdokas Marin oli määrä mennä naimisiin viime lauantaina. Forssan kirkossa bestman yllättäen ilmoitti, että häät on peruttu.

Kirkkoon oli kokoontunut kolmisenkymmentä häävierasta todistamaan ”nuoren parin” rakkautta. Pukeutumiskoodina oli naisille iltapuku ja miehille tumma puku. Harva häävieraista oli kuitenkaan noudattanut tätä koodia. Silmiinpistävää oli myös se, ettei morsiamen puolelta paikalla ollut ketään, Hymylle supistaan.

– Epäuskoiset läheiset eivät ensin uskoneet uutista todeksi. Ilmoitukselle naureskelttiin ja luultiin sen olevan vitsi, kunnes totuus alkoi valjeta kaikille, eräs häävieras kertoo.

Timon läheiset yritivät saada miestä kiinni puhelimitse siinä onnistumatta. Morsiankin oli kuulemma tähtihetkenään kotikaupungissaan Jyväskylässä.

Häiden jälkeisiä jatkoja olisi pitänyt viettää Räyskälän ilmailukeskuksessa. Vieraiden mukaan paikka oli koristeltukin edellisenä iltana

Maajussille morsian -sarjasta tutuksi tullut mies kosi jyväskyläläistä väriruiskumaalaria heti ensitapaamisellaan. Hääpäivämääränsä 6.9. Timo oli päättänyt jo ennen kuin oli edes tutustunut Mariin.

– Miehelle on mennyt pupu pöksyyn viime hetkillä tai sitten kyse on taas Virtasen julkisuustempusta, Hymylle ounastellaan.

Virtanen on hakenut julkisuutta ja saanutkin sitä erikoisilla suhdekuvioillaan tämän vuoden aikana. Ensin hän kihlasi fitness-urheilija Rachel Kauppilan, mutta ehti erota hänestä kuukauden sisällä jo useamman kerran. Rachel odotti Virtaselle myös kaksosia, mutta abortoi ne, koska ei halunnut Virtasta lasten isäksi.

Timo Virtasesta on ollut internetin keskustelupalstoilla paljon keskustelunavauksia, ja monissa verkkokeskusteluissa arvellaankin niitä julkisuuspyrkyrin itsensä avaamiksi.

Hymy ei tavoittanut tällä kertaa yleensä kärkkäästi kommentoivaa Virtasta.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Maajussi-Timo, Mari, Rachel Kauppila, Timo Virtanen

Kommentit

Minäkin olin niissä häissä ja ristiäisissä. Minusta tullee vuoden 2009 Maajussi ja morsian samalla.

Timo!
Tule kotiin. Täällä on taatusti turvallista.
Ota myös yhteyttä Sami K:n ja Juha Ali-R:n.

KV

Kaveri puhui, että olisi joutunut hoitoon. Onkoha tää totta=?

Mokoma pele ,on samaa tasoa kuin Kappilakin, mutta niin se menee kun
ammattitaito loppuu niin jotenkin kuvittelee olevansa julkisuudessa.

Tuollaista pelleä ei kukaan halua lähinaapurikseenkään,asunnon arvo laskee heti,samoin työelämässä ei kukaan halua tuollaista heeboa
palkata ei meidän firma ainakaan meillä on 74,parempaa työntekijää kuin tuo kaljupää.

Tulipa oltua kuokkimassa tuolla timon ”häissä” kun oltiin sattumalta räyskälässä tuona päivänä, kolmen-neljän maissa tuli kaverille tekstiviesti, että häät peruttu ja syömään pääsee kympillä. muutama ihan häävieraskin oli paikalle tullut ja bändikin kävi soittamassa. myös paikalliselta leirintäalueelta oli houkuteltu porukkaa mukaan. tarjoilut oli ihan ok.

Ei hyvin mee. Julkisuudenhalu on kova,mutta valitettavasti järki jättää. Julkisuus voi olla hetken kivaa,mutta loppuen lopuks menetät paljon enemmän kun voit saada kun julkisuuden kanssa käy leikkimään ! Entinen arki on takuulla varmempaa niin taloudellisesti kuin henkisestikkin, usko pois. Koeta palata entiseen arkeen matalalla profiililla.

”Häihin” erehtyneet, laittakaa matkalaskut maajussille. Kilometritaksa on 44 senttiä/km.

Varmaa tietoa,ettei Virtanen ole itselleen mitään tehnyt. Oli kaverini luona yötä ja kertoi jatkavansa matkaansa Tampereen suuntaan. Toivottavasti Timon ystävät taikka sukulaiset laittaisivat hänet pakkohoitoon. Julkisuus sekoitti miehen pään todella pahasti ja elämä ja talous on mennyt sitä myöden sekaisin. Timo oli ihan normaali ja mukava mies ennen maajussi-kuvauksia.
Nyt toiminta on julkisuudenhakuista ja pakonomaista kihloihin ja naimisiinmenemistä.

Ei sitä nyt voi joka paikkaan ehtiä, vaikka olisi Jussinautti.

Antakaas jo tuon asian olla..Laitetaan piste tälle jutulle!!!

Ei ole mitään kirjettä. Höpöhöpöä. Lopettakaa kirjoittaminen aiheesta, sillä mies vain nauttii huomiosta, kuten kuka tahansa kevään narsissi-kukka.

Siis lavastiko äijä oman ”kuolemansa”?! :-O Senhän täytyy olla aivan skitso, narsistinen hullu! Ei voi olla totta mikä äijä…

Kyllä sen kirjeen laittoi kaikille lehdille, Hymylle etunenässä. Hymyhän siitä julkkiksen teki kirjoittamalla Rachelin abortit ja kaikki.
Mutta jos mies ei ole kuollut, niin toiv. pannaan naaraukset ym etsintäoperaatiot oikeasti maksamaan.

Virtanen ei ilmeisesti lähettänyt kuuluisaa itsemurhakirjettään Hymy-lehteen? Useaan mediaan se lähti. Toivottavasti Virtanen saa tarvitsemansa avun. Ei ole kaikki inkkarit kanootissa.

Eikä pelkästään etsitty metsästä. Poliisi ja pelastuslaitos naarasivat yhden päivän järveä, jonka rannasta laavulta löytyivät nuo avaimet ja kirje löytyivät. Toivottavasti mies pannaan maksamaan varmastikin paljon maksanut etsintäoperaatio. Onneksi paikkakunnalla ei sattunut samaan aikaan mitään oikeaa hätätilannetta.

Viikonloppuna kun Timon piti Forssassa avioitua, oli hän Riihisalossa, jossa poliisit etsivät miestä, kun oli ”kadonnut” metsään. Jätti mökkiin tavaransa ja mökin eteen autonsa ja mökin avaimet kirjeen kera löytyivät läheiseltä laavulta.. Oli kuulemma myynyt häänsäkin Seiskalle, eli sieltä voimme sitten lukea lisää varmaan myös tästä mystisestä katoamisesta. On se kumma kun on pakko tehdä itsestään väkisin ”turha julkkis”. No eipä tämä ole ensimmäinen eikä edes se viimeinen joka julkisuutta haluaa keinoja kaihtamatta. Säälittävää..

Ei ole miehellä kaikki muumit laaksossa ja pakasta puuttuu muutakin kun jokerit!

mitä v…tun viihdettä?hoitoon tommonen äijä pitäs laittaa..diplomaatitkin seuraa ku on salainen agentti.kohta o varmaa folio hattu päässä ettei avaruuden diplomaatit vie uusimpia timpan keksintöjä…kaikkee ne naiset uskoo ainakin hetken.

Saattaa olla niinkin, että sekopäiset houkuttelevat lähelleen sekopäitä! Sinänsä kivaa, saadaan me oikeasti terveet viihdettä!

Siis Mikäköhän NOITA tyyppejä vaivaa…ei ole Kotona yläkerrassa kaikki kummallakaan Eipä syytellä yksin Timoa..

Mikäköhän tuota tyyppiä vaivaa? Eipä ole touhuissa järkeä tippaakaan.

Tollanen pellehän se oli Hämeenlinnassakin kävi ja yritti samaa temppua et hän kosii somerjoen kesäteatterilla.Ei voi olla kovin terve ihminen toi maajussi.Tuli tänne Hämeenlinnaan minun kanssani kun oli koulun kevätjuhla eli minun tyttäreni juhliin ja ei sillä ollut muutakuin näyttämisen halua siellä hoki vaan koko ajan et miten ihmiset siellä vilkuilee häntä.Sitten tuli tekstiviesti et ei voida tavatakkaan enään ja turvallisuussyistä koska häntä seuraa cdkilpinen auto eli mukamas venäjän diplomaatit hah hah ja otin selvää kun hän laitto rekisterin tekstiviestinä niin poliisikaveriltani ja se osottautui turistibussiks et hoh mikä suuruden hullu valehtelija.Uskollinen mies se ei todellakaan ole vaan naisten pyörittäjä tyhjätasku

Pyh. Eikä ole. Ja jos on niin kukaan ei äänestä.
Sairasta pyrkyrimäisyyttä. Jos kuvittelee, että nää vitsit naurattaa, nii ei naurata. Takana on ihan todellista muuta.
Ei oo tämän pojan neuvolakortissa ihan kaikki sarakkeet kohdillaan.

Just joo ei ollut yllätys. Ja kaveri on menossa ehdolle kuntavaaleihin. Kova jätkä!

Tuollaista se on kun juostaan pää kolmantena jalkana. Ei ihmisiä tule kosia vaan kosimisen riemusta. Kosinta tarkoittaa lupausta avioliittosta ja halusta viettää loppu elämä jonkun valitun kanssa.

Jospa ensi kerralla otat oman aikasi niin voi olla että jopa onnistut pääsemään naimisiin, mikä kiire sillä on? Ei papin aamen pelasta huonoa suhdetta. Kun laiva uppoa, se uppoa.

Ehkä julkisuus ei ole sinua varten herra Virtanen. Niin outoja tempauksia harrastat palstatilan saamiseksi. Se että kasvosi näkyy lehdissä ei tarkoita että kansa rakastaa sinua. Ihmiset kyllästyy helpolla jos sama hemmo on kokoajan esillä.

Timo Virtanen, tiedän, että luet tätä joskus.

Keskity, jos voit. Puhun lyhyesti.

Ihannoit isänmaata, hyväntekeväisyystyötä, vammaisurheilijoita – sinulla on kaiken kaikkiaan jalot ajatukset.

Mitä jos ihannoisit aikuisuutta ja mieheyttä.

Sinä olet lapsi tai vaikeasti radalta kaikonnut ”Avaruus-Jussi.”

Mies tai aikuinen ei käyttäydy kotioloissa saati julkisuudessa noin kuten sinä olet viimeisen 9 kuukauden aikana tehnyt.

Häpeäisit!

Mjussi varmaan kuvittelee olevansa vitsikäs, mutta ei oo kaikki nastat laatikossa tälläkään.

Oma kommentti