Kohu-Cheyenne opiskelee – ja tämä hänestä tulee!

Kohujulkisuutta maistanut Cheyenne Järvinen esiintyy Hymyn joulukuun numerossa seksikkäissä tonttutyttökuvissa ja summaa kohujulkisuutensa tähän päivään saakka. Kyseessä on eräänlainen tilinpäätös.

Cheyennestä on kasvanut kaikkea muuta kuin kohuilla ratsastava nuori neitokainen. Hän opiskelee tradenomiksi ja suunnitelmat ovat selvät.

Hän haluaisi perustaa joskus yrityksen.

-Liiketalous on hyvin yleissivistävää koulutusta. Se antaa eväät lähteä suuntaan jos toiseenkin. Uskon hyötyväni tästä yrittäjyyttä ajatellen.

Cheyenne on saanut opiskella rauhassa, vaikka kohujulkisuudesta joku hänet muistaakin.

-Eräässä ryhmätyöskentelyssä huomasin, että minuun suhtauduttiin aika kriittisesti, nainen kertoo.

Lue CC:n ajatuksia ja katsoa huippuseksikkäät kuvat lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, JT Tuomela
Avainsanat: Cheyenne Järvinen, opiskelu

Kommentit

Onko ihme, että suhtaudutaan kriittisesti, kun koko julkisuus pyörii tissien ympärillä?

On vilauteltu luomuina ja peukaloituina. Ja jossain Kurhisen videolla levitelty oikein kunnolla. Siitäkin pääsi julkisuuteen, kun väitti itseään jotenkin loukatun!

Ensimmäinen korjausleikkaus ei kelvannut, josta taidettiin olla nostamassa muiden epäonnisten kanssa melkein joukkokannetta klinikkaa vastaan. Kävikö niin, että C sai ”oikeutta”, mutta miten lie muitten kohdalla?

Myöhempi silikonileikkaus alkoi märkimään (Seiska otsikko: ”Cheyenne Järvisen silikonileikkaus johti katastrofiin: Rinnat mädäntyivät!”), mutta nyt poikaystäväkin tykkää pullavista rinnantekeleistä.

Olisiko Cheyenne tulkannut kriittisyydeksi sen, ettei ryhmätyössä huomioitu mitenkään hänen julkisuudenkipeitä ryntäitään?

Oma kommentti