Kohu-ohjaaja Olli Saarelan avoin tilitys poliisista, väkivallasta ja viinasta: ”Myönnän nyt olevani alkoholisti!

Kohuissa kieriskellyt huippuohjaaja Olli Saarela astuu vihdoin julkisuuteen avovaimonsa Jenny Rostainin kanssa. Olli toteaa olevansa alkoholisti.

-Alkoholismi on sairaus ja minä olen alkoholisti. Sen tajuaminen kesti äärimmäisen kauan, ja vaikka sen tajusikin, se ei mennyt nahkoihin, Saarela myöntää Hymyn haastattelussa.

Olli kertoo kokeilleensa viinaa jo 12-vuotiaana. Omppuviini humahti päähän ja olo oli kuin kuninkaalla. Nykyisin hän kertoo olevansa tuurijuoppo.

-Ensin saattaa olla vähän aikaa hauskaa ja sitten enää ei. Nyt viinaan on tullut outo sivumaku. Hauskaa on enää pieni hetki ja sitten on kaikki paskaa. Sitten juo jo siihen pännimiseen, että miksi menin edes ottamaan, Saarela tilittää hyvin avoimesti.

-Se johtaa siihen että vedän jotain turpaan tai poliisit tulevat ja vievät pois.

Olli kertoo peitelleensä viinapiruaan pitkään ja ryhtyneensä silmänlumeeksi harrastamaan laatujuomia. Hän tilaili kokoelmaansa viskejä ja muuta. Sitten aamulla hän heräsi lattialta ja huomasi harrastaneensa pari pullollista.

Kohuohjaaja kertoo Hymyn painetussa lehdessä myös lukuisista kohtaamisistaan virkavallan kanssa. Hän väittää olevansa ajojahdin uhri. Mies kommentoi myös huume-epäilyjään ja näpistyskohuotsikoita.

Jenny Rostain, avovaimo, pääsee niinikään ääniin. Hänkin kertoo avoimesti olevansa alkoholisti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: alkoholismi, Jenny Rostain, Olli Saarela

Kommentit

Oma kommentti