Kuva: Ilpo Naskali

Kohukaunotar järkyttyi Oulussa: Törkeä taksikuski!

Sukupuolensa korjannut kohusilikonipommi Elena Vikström pahoitti mielensä taksikuskin käytöksestä Oulussa.

-Huhuh… olipa Oulussa niin huonolla asenteella varustettu ja törkeä taksikuski, että tuli ihan huono olo (siitä), että otin koko taksin, Elena kertoo sosiaalisessa mediassa.

Kyse oli hänen pienestä chihuahua-koirastaan.

-Ensinnäkin se sanoi että Bambi (joka oli laukussa) pitää laittaa auton peräkonttiin, sanoin että ei käy vaan se tulee mun syliin takapenkille. Sitten se kysyi autossa oikein vihaisena: ilmoitinko koirasta kun tilasin taksin, sanoin että en hoksannut mainita koska en oo ikinä tehnyt niin ja kukaan ei oo sanonut mitään Helsingissä vaikka mennään usein taksilla Bambin kanssa. Siinä vaiheessa se nauroi mulle ja sanoi epäilevänsä, ja että hän veloittaa koirasta erikseen. Ymmärrän että olisin voinut mainita koirasta, mutta tämän hepun asenne ja persoona oli tosi ilkeän oloinen, Elena vuodattaa sympatiaa saaden.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Elena Vikström, taksi, Oulu, Bambi

Kommentit

Mikä ”kohu” ja mikä ”kaunotar”?
Tuliko mieleen että seuraava asiakas voi olla allergikko?

Oulussa ollaan vähän luolamiehiä näissä asioissa. Se taksikuski varmaan tunsi inhoa jo valmiiksi ja se koira pahensi asiaa, oli syys purkaa. Onneksi kaikki taksikuskit ei oo tämmösiä oulussakaan! Ainakin Oulun hotelleissa http://oulunhotellit.fi/ olen kohdannut todella ystävällistä palvelua, ystävällisempää kuin monessa muussa paikassa. Tosin en oo vaihtanut sukupuolta.
nimim. työmatkailija

Oma kommentti