Kohulääkäri Antti Heikkilä lataa: Terveydenhuollossa vahvaa korruptiota, mutta sitä peitellään

Arvosteltu ja arvostettu lääkäri Antti Heikkilä kertoo elämästään ja työstään painetussa Hymyssä.

– Ruokateollisuus tekee roskaruoallaan ihmiset sairaiksi. Siksi S- ja K-kaupat eivät myy kirjojani, koska ne ovat ruokateollisuuden talutusnuorassa, lääkäri lataa.

Lääketeollisuuskaan ei saa sen parempaa arvosanaa Heikkilältä.

– Terveydenhuollossa on vahvaa, mutta peiteltyä korruptiota. Lähes jokaisella lääketieteen professorilla on kytköksiä lääketeollisuuteen, joka maksaa tutkimukset tavalla tai toisella. Näillä tutkimuksilla pönkitetään vääränlaisia hoitosuosituksia, jotka perustuvat lääkkeisiin ja vahingollisiin ruokasuosituksiin.

Antti Heikkilän näkemys tämän hetken Suomesta ei ole kovin positiivinen, ehkäpä siksi hän asuukin nyt Saksassa eikä Suomessa.

– Yhtiöt hallitsevat Suomea. Pian olemme orjia omassa maassamme. Joku tästä järjettömästä päätöksenteosta hyötyy, joku poliitikko vetää välistä. Suomella ei ole ollut hyvä herraonni, niin kuin on väitetty. En minä tässä yksin ole mielipiteineni. Muillakin on samanlaisia havaintoja.

Teksti:Hymyn toimitus, Esa Pesonen
Avainsanat: lääkäri, terveys, Antti Heikkilä

Kommentit

Olen havainnut ja todennut aivan saman korruptoituneisuuden suomessa. Tavallinen kansalainen on täysin sen armoilla. Uskoo ja luottaa ja toteuttaa asioita, jotka lopulta koituvat tuhoksi ja ovat vääryyttä inhimillistä ihmiskäsitystä ja vääryyttä ihmisyyttä vastaan. Näin vaalien alla on hyvä huomioida korruptoituneisuus ja sen seuraukset, jotka ovat vakavia monella tapaa.
Antti Heikkilälle terveyttä ja pitkää ikää avoimesta rohkeudesta.

Oma kommentti