Kohulääkäri Antti Heikkilä: Nykästä saatettiin hoitaa väärin

Kohulääkäri Antti Heikkilä lataa täyslaidallisen arvostelijoitaan kohtaan tuoreessa painetussa Hymyssä. Hänen tuoreimmastakin kirjastaan nimeltä Lääkkeetön elämä nousi kohu.

Mies kiistää, että kirjassa olisi virheitä. Tai vaarallisia hoito-ohjeita kansalaisille.

-Tiedän että olen oikeassa. Koko tämä kohu on pelkoreaktiota. Kukaan ei ole pystynyt todistamaan yhtään tosiasiaa, jossa olisin kirjassani väärässä. Muuttamalla elintapoja pääsee eroon lääkkeistä, Heikkilä lausuu.

Lue äärimmäisen mielenkiintoinen juttu painetusta Hymystä.

Heikkilä arvostelee valtamediaa, esimerkiksi Hesaria ja Yleä.

-Ne luovat omaa maailmankuvaansa ja manipuloivat. En ole kieltänyt lääkkeellisiä syöpähoitoja, kuten väitetään. Kirjassani sanotaan, että ravintohoito toimii syöpähoitojen tukena. Näin tapahtuu muualla maailmassa.

Lääkäri Heikkilä kommentoi myös Matti Nykästä. Hän epäilee että diabetekseen sairastunutta Nykästä olisi voitu hoitaa insuliinilla väärin.

-Alkoholi ja insuliinin käyttö on pahin yhdistelmä mitä vain voi olla. Verensokerit ja elektrolyytit menevät sekaisin juomisen takia. Insuliinia voi silloin helposti piikittää liikaa. En voi tietää mitä on tapahtunut, sillä en ole hoitanut Mattia, lääkäri kuitenkin täsmentää.

Teksti lehdessä: Esa Pesonen, Heikkilän kuva: Matti Matikainen

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Heikkilä, Matti Nykänen

Kommentit

Oma kommentti