Kohuliikemies kirjoittaa paljastuskirjaa: ”Perkele, katkeaa päitä eduskunnasta!”

Carl DanhammerKohuliikemies Carl Danhammer esittelee maaliskuun Hymyssä hulppean ja eksoottisesta sisustuksestaan kuulun Ylöjärven-kotinsa. Haastattelussa mies muun muassa kertoo kirjoittavansa omaelämäkertaa. Kirjan nimeksi tulee Ei oltu niin kuin toiset.

Paljon nähneen miehen teoksessa tulee seikkailemaan tunnettuja hahmoja vuosikymmenten ajalta.

-Ja jos mä kirjoitan totta, niin silloin perkele katkeaa päitä joka eduskunnasta! Minähän olen sellainen KGB:n myyrä, että kerään kaikki tiedot ja panen paperit talteen. Mulla on tallessa sellaiset asiakirjat ja tekstit, ettei moni uskoisi. Joitakin näpäisen, aika pahastikin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Carl Danhammer

Kommentit

Kuhnuriääliö tekee ittellee tiliä 7/Hjymyl et pääsee takas ambomaahan painaa apionoit…

Vai että liikemies. Ja prinssieversti. Kunhan kehuu Juvosen poika. Että meinaa eduskunnan kaataa. Voisi äijälle luottotoimittaja vinkata kunnianloukkauksen rajoista etukäteen.

Hemmetin persut, tiätkö, että esim. Timo Soinin ratkaisu eläkeiän pidentämiseen on se, että lasketaan suomalaisten palkkoja ni täytyy pienempien tienestien takia paiskia vanhempaan ikään asti töitä!!! Revi siitä.

Opa ei auta. Silti äänestän persuja. Lällällää.

rottii ihanliikaa eduskunnassa seuraavat vaalit ratkaisee jos ihmiset tajuu missä nyky meno on persut on tiedostanut sen

Oma kommentti