Kohumalli Anne-Mari Berg joutui törkeän tekstaripilan uhriksi!

Anne-Mari BergKaunotar Anne-Mari Berg koki elämänsä pahimman nöyryytyksen aprillipäivänä. Useiden muiden julkkisten tavoin hän avautuu ikimuistoisimmasta tekstiviestistään Hymy-lehden heinäkuun numerossa.

AMB:in sisar lähetti Anne-Marille tekstarin, jossa ilmoitti odottavansa vauvaa.

Tulevasta tätiydestään innokkaana Anne-Mati ehti soittaa kaikki sukulaiset läpi ja kertoa ilouutiset. Seuraavana päivänä hän oli jo ostamassa vauvanvaatteita, kun sisko ilmoitti kaiken olleen aprillipilaa.

-Suutuin toden teolla vähäksi aikaa, mutta täyty myöntää, että siskon pilailu upposi, Anne-Mari nauraa heinäkuun Hymyssä.

Millaisia olivat muiden julkkisten saamat tai lähettämät ikimuistoiset tekstarit – lue Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anne-Mari Berg

Kommentit

Wikipedian luotettavuutta on kyseenalaistettu, mutta tämä ei ole niitä ”tynkä-artikkeleita:

Tai maistuuko Slush Ice kauniille neiti/rouva Bergille?

Ihan hyvä juttu vaan siinä mielessä että maailmassa on jo paha ylikansoitus ja oikeita vanhempia ja kotia etsiviä orpolapsia on valtavasti.

Eikä vielä vauvana tiedä tuleeko henkilöstä kunnon kansalainen…

Onko muuten kuvassa imeskeltävä jäätelö joku Lipsi Traffic?

et sitte olis antanu siskos ite kertoo muulle suvulle, vaan kaikkiin sekaantuvana päätit ottaa ohjat omiin käsiin, ja retostella siskon vauvauutisella!!! hei haloo mimmi, pidä huoli omista asioistas vaan 😉

jep törkeetä ! no ei ihme juttui emmä ny tiiä oliks toi törkeet…

Kaikista lehtijutuista huomaa miten tärkeä perhe on AMB:lle. Monessa jutussa mainitaan sisko ja veli. Hienoa että perhe on tukena julkisuuden kiroissa.

Oma kommentti