Kohumalli Anne-Mari Berg raivostui mieskavereittensa tyttöystäville!

Anne-Mari BergAnne-Mari Berg on myös liittynyt iloiseen Twitter-jengiin eli mikroblogipalvelun käyttäjäksi.

Nyt hän harkitsee Facebookista poistumista. Syynä on se, että Bergin mukaan ”bookki on nykyään täynnä häiriköitä ja suoraan sanottuna mielipuolia.”

-Bookissa on jatkuvaa ongelmaa, kun frendeinäni olevien poikien tyttöystävät riehuvat, itkevät ja vaativat minua poistamaan kundinsa Facebook-kaverilistaltani, Anne-Mari manaa.

  Teksti:Hymy.fi
  Avainsanat: Facebook, Anne-Mari Berg, twitter

  Kommentit

  Mä en valitse kavereita sen mukaan, että ovatko julkkiksia tahi ei. Ihmisen persoona ratkaisee, ja Respectille tiedoksi, että kyllä se urheilijakin voi olla täys mulkku ihmisenä, joten kuka sellaisen kaveri haluaa oikeesti olla?? Vai siksikö kaveri, että voi fanittaa tuota ja nuolla ahteria..
  AMB poistuis heti mun kaverilistasta, jos olis mulkku mua kohtaan, mutta ku ei ole.. Nöyrä ja hieno ihminen.. Mä en naisena ole kateellinen kenellekkään, joten en myöskään panettele syyttä..

  Jos meikällä olis facebookis kuvia niin julkkiksista haluaisin kavereiksi jotain oikeita ja viisaita tähtiä, esim. Koivun veljekset, Selänne, Mikko Hirvonen… Kaikkia joita oikesti voi arvostaa..

  No meitä on joka lähtöön, ja mä ainakin pidän AMB:sta. Ihan tavallinen nainen tuntuu olevan. Ei kehuskele itseään missään julkisesti jne.
  Ja olen huomannu Feissarissa saman ongelman, että ei välttämättä kannata olla liian paljon tekemisissä miespuolisten kanssa. Ne viestit jotka ilmestyy seinälle, eivät välttämättä suotavaa lasten silmille.
  Ja vielä sellainen fakta, että AMB sentään seukkailee tavallisten pulliaisten kanssa sivuillaan. Ei katso ikää, ei ulkonäköä ym
  Ei ole kuten eräs BB:stä tuttu julkkis, joka haukkui suomalaiset naiset ym.

  itsetuntohan näil rakentuu sen varaan kuin paljon on facebookis ”kavereita” ei tasan tunneta kuin pieni osa,muka ollaan sit niin helvetin suosittuja,JA PASKAT get a real fuckin life!

  Yllättävän vähän AMBia arvostellaan. Ja syy on selvä. vaikka hän onkin kaunis tissijulkkis, hänellä on myös päässään järkee ja sydämessä sivistystä.

  Olen törmännyt itsekkin vastaavanlaiseen ongelmaan facebookissa.Mutta päässyt eroon niistä nopeasti.Älä lopeta jätä sellaiset ihan omaan arvoonsa.Mustasukkaisia ovat vaan ja kateellisia.Se kuvastaa vaan huonoa itsetuntoa.

  Satuinpa törmäämään neitiin yöelämässä. On kyllä puppua, että uudet rinnat ovat vain desin isommat. En päässyt juttusille asti mutta huomasin että AMB oli pirteän ja hyväkuntoisen näköinen. Uusi, vaaleampi tukka kävi hyvin ruskettuneeseen ihoon. On muuten hauska seurata läheltä neidon käyttäytymistä. Kovasti tuntui hauskaa olevan ja porukkansa nauraa rätkätti todella kovaan ääneen.

  AMB:n twitter ja Facebook-päivitykset ovat kovaa kamaa. Myönnän, että kyttään Anne-Marin päivityksiä. Olen siis kyylä! Ja totta, ämmät on kateellisia.

  ne ämmät on vaan kateelllisia.älä missään nimessä sen takia poista itteesi facebookista.

  Mutta sinä ”Pöh” se vasta kumma urpoliini olet, kun käyt täällä paitsi lööppityrkyn löpinöitä lukemassa niin myös käyttämässä aikaasi kommentoidaksesi häntä.
  Oi ja voi. Näkemiin. Poistu. Mieti. Nielaise itsesi.

  Lööppityrkky lörpöttelee olemattomia. Ei ketään täysjärkistä kiinnosta tyhjänpäiväinen höpinä.

  Tämän naisen on saatava palsta tilaa ilveellä millä hyvänsä näköjään. Nämä miespuoliset kaverit, montakohan hän heistä oikeasti tuntee?? Pojat laittaneet huvikseen kaveripyynnön jotta pääsee lesoilemaan omille kamuille että mulla onki tällänen suomityrkky kaverina. Johan tästä on ollut puhetta aikasemminkin monessakin mediassa kuinka ihmisillä on naamakirjassa tuhansia ”kavereita”. Mulku..eiku julkuilla tätä tapahtuu varmastikkin vielä enemmän kuin niin sanotuilla taviksilla. Eikö tämäkin nainen voisi jo poistua julkisuudesta!?!

  Kateellisiahan ne on, eivät kestä sitä että heidän miehensä haluaa olla sun kaverilistalla siellä. Noita kateellisia suomiämmiä on maa täynnä ja aika monet niistä kärsii henkisistä ongelmista, joten voivat ääritilanteessa muuttua jopa väkivaltasiksi.

  Hanki oikea elämä ja lopeta se Facebookin kanssa sählääminen. ”Ongelmasta” pääsee lopullisesti eroon aivan itse parissa minuutissa

  Oma kommentti