Kohumanageri sai kylmää kyytiä ESEK:iltä!

Tuija JärvinenEsittävän säveltaiteen edistämiskeskus ESEK ei tukenut kohumanageri Tuija Järvisen suojatin JariQ:n pitkäsoittoprojektia. Järvinen on tuottajan ominaisuudessa ihmeissään.

-Asialla oli kuitenkin Suomen eturivin muusikoita alkaen Seppo Tammilehdosta, joka on Topi Sorsaskosken serkku. Seppo teki pari biisiä Jarille, närkästynyt Järvinen toteaa ja ihmettelee lisää:

-Kukahan näitä tukia sitten yleensä saa, kiinnostaisi tietää. Olen erittäin pettynyt. Projekti on nyt jäissä. Täytynee miettiä uusia rahoitusmahdollisuuksia.

Järvisen meilestä levy-yhtiöt ovat nykypäivänä arkoja ottamaan riskejä levymyynnin laskiessa.

-Tällaista tämä projektitouhu on. Epävarmaa. Kaikki kiinni rahoituksesta. Itse olen Gramexin pitkäaikainen jäsen kuten myös Teoston, Järvinen tiedottaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Seppo Tammilehto, Jariq, Topi Sorsakoski, ESEK

Kommentit

Kukako näitä tukia saa? Suuret levy-yhtiöt. Ne, jotka ovat voidelleet sopivan mukavasti hyväveljiään esekeissä ja teostoissa.

Asut hyväveli-Suomessa. Missä oikein luulit asuvasi?

se esek on tuki eli yleensäkin rahoittaa vain osan tuotantokuluista ! Se ei ole rahoitus, joilla levyjä tehdään!

Pitäiskö Tuiterille ensin operoida Tallinnassa entistä isommat buubsit? Sitten pikkutuhmaa tonttutyttökalenteria väsäämään vain! Hyvällä maulla tietenkin.

Jokohan Tuija Järvinen ja Hymy ottavat markkinoinnissa kohta käyttöön kovemmat panokset, ja Tuijan alastonkuvat julkaistaan seuraavassa Hymyssä? Tuiteri, make it happen!

ESEK ei tue harmaata taloutta. Ei muuta kuin levy hiljaiseen myyntiin.

Kuka minä oikeasti olen? Olenko Tuija Järvinen? Olen törmännyt väitteeseen etten ole Tuija Järvinen? Kuka minä oikeasti olen?

TUIJA JÄRVINEN
”Viihteen monitoiminainen”.
Yo-markkinointimerkonomi. Liiketalouden tradenomi. LKV. Ihmiset eivät usko, että olen SE Tuija Järvinen! KOVIA MUSIIKINTEKIJÖITÄ KEHISSÄ!
Sain eilen kuultavakseni oman nimikkokappaleeni: Varma nainen. Minulle tuli kappaleeni nimestä ensimmäisenä mieleen sen kuultuani humoristinen letkautus: Varma nakki, heh. Iiden Torikaraokelaulukilpailut 2005 ja 2006, tapahtuman juontaminen. Niin viitatakseni lisäksi minua koskevaan ”erotiikkamusiikki -juoruun” verkko Hymyssä, teen lisäyksen: Aiomme tehdä vakavaa, kaunista – jopa hengelliseksikin luokiteltavaa musiikkia tulevaisuudessa, jos kaikki menee nappiin! KUKA MINÄ OIKEASTI OLEN?

Eilen ajattelin poiketa paikallisessa baarissa pitkästä aikaa. Olin tulla mökkihöperöksi. Siellä törmäsin sellaiseen väitteeseen, että ”Et ole Tuija Järvinen”. Money talks in business! Tämä on lisäksi KOVAA työtä, ei ne biisit noin vain synny ja muutu cd-levyn muotoon (tai digitaaliseen) julkaistaviksi. Radio Novassa Sari Seppälän ”työkaverina” oleminen 2009. Artistit ja bändit, jos etsitte agenttia/manageria/keikkamyyjää saadaksenne uraanne potkua! Laulajana Tuijalla on aikasempaakin menestystä, sillä hän on omasta mielestään saavuttanut kultalevyrajan YouTubeen postaamansa ”lauluesityksensä” Rakasta rakkain katsojamäärän perusteella.

Sillä kierrätyskeskusesta hankitulla Windows ysikasilla ei taida saada näitä nykyisiä peedeeäffiä auki. Eikä myöskään ”pop cad” -tiedostoja.

Tuikun tietsikka ei osaa aukasta PDF tiedostoa, joten tuikku ei tiedä kenelle tukea on myönnetty 🙂

SAiko Tuksu jotain tukia kun Tuija häntä manageerasi? XD XD

”Kukahan näitä tukia sitten yleensä saa, kiinnostaisi tietää.”

Ammattilaiset, Tuija. Ihmiset, jotka osaavat jotakin. Ihmiset, jotka eivät puhu vaan tekevät.

Tuijalle on liian vaikea tehtävä mennä ESEK:n kotisivuille katsomaan, kenelle tukea on myönnetty.

Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia.

Midirummuilla tehty räpellys 80-luvulta ei ole laadukas. Eikö Järviskä ole itse kuullut ”biisiä” lainkaan? Ihme ettei ESEKKI lähtenyt Järviskän ”kelkkaan”. Seuraavaksi laadukkaampaa esidemoa niin eiköhän ESEKKI tule ja auta…

ESEKin tukitoiminnan keskeinen tavoite on edistää suomalaista äänitetuotantoa ja elävää musiikkia. Tärkein tukikriteeri on aina laatu.

Työvoimatoimistoon ja työttömyyskassaankin taitaa olla asiakkuussuhde … mutta työkkäristähän tavataan järjestää tuon tuostakin työtä ja kurssitusta niille joilla ei ole ns. henkilökohtaista ongelmaa.

Onko Tuija myös työvoimatoimiston ja työttömyyskassan pitkäaikainen jäsen?

JariGay rulaa!!! Voiko Jarin tilata laulamaan karaokea? Tenkka perjantaina klo 19:00. Juomapalkalla sitten.

”Gramexin pitkäaikainen jäsen kuten myös Teoston” – vaiko sittenkin asiakas?

Tsemppiä! Tuija! Aina voi hakea uudestaan! Semmoista sattuu viihdebisneksessä!

Ois se esekki voinut vaikka 8 euroa pistää ihan säälistä.

Eihän nyt hyvänen aika levytysprojektit voi olla pelkkien avustusten varassa! Aika vähän syntyisi musiikkia… eli artistien pissatus huijan puolelta jatkuu

tuija on tosi puma . hyva nakoiset rinnat ja sexykas nainen kokonaan. en van tietaa miksi on kohu manager. mika on se kohu. sexy se on eika kohu.

On se niin väärin.
Ei maailmassa oikeutta saa. Ensivuonna uudestaan ja samalla tuotoksella, ole sitkeä sissi, Tuija!!!

Kumma juttu, ettei Tuijan kotipolttoisille taaskaan myönnetty tukea vaikka ihan Topi Sorsakosken serkkukin olisi ollut mukana. Hitto vie.

Miksi tämän jutun yhteydessä on venäläiseltä deittisivustolta kaapattu kuva???!!??!!

http://www.esek.fi/fi/esek/tukimuodot/aanitetuotantotuki

Tuossa ehtoja tuen saamiselle.

Aloitetaan siitä, että levyllä pitäisi olla jakelukanava. ”jakelu: äänitteellä tulee olla valtakunnallisesti riittävän laaja myyntiverkosto.”

Tuija myy levynsä kotoa käsin (tai yrittää myydä). Että näin, ihan oikeasti Tuija ihmettelee miksi tukea ei tippunut? Kauhea epäoikeudenmukaisuus kohtasi häntä? Midirummuilla tahditettu karaoketason laulajan äänite ei saanut tukea. Olikohan edes pitkäsoitollisen verran musikkia valmiina demoversiona? Kuka on yllättynyt, että tukea ei saatu? Ei kukaan muu paitsi Tuija.

Tuiterin turhat touhut jatkuvat. Miten ämmä kehtaa aina tulla julkisuuteen. Onko kohta webbi-kamera huussin pöntössä?

Gramexin ja Teoston jäsen? Samalla tavoi kenties, kuin yrittäjäkin? Edelleenkään kaupparekisteristä et löydy minkään yrityksen osakkaana tai omistajana.

Tuija Järvinen kaupittelee Facebookissa Simo Salmisen salattua pitkäsoittoa 25 euron hintaan.

Tarkistin asian! Ongelmana oli myös se, ettei Tuidella ollut y:tunnusta ja se, ettei kukaan ollut koskaan kuullutkaan mistään alisuorittaja JariQ tai Tuidesta. Perusmustalaisia…

Oliskohan, että tukea saa, jos on edes jotain lahjoja takana. En tarkoita esittäjää, vaan tuottajaa.

Piti sanoa ”Hän ei ole Teoston eikä GRAMEXIN jäsen.” Esekin jäsen hän ei sentään ole väittänyt olevankaan. Vaikka moinenkaan väite ei enää ihmetyttäisi.

ESEK-tukia myönnettäessä arvioidaan materiaalin taiteellista arvoa. Lisäksi äänitteellä pitää olla valtakunnallinen uskottava jakelu. Siinä syyt. Siksi toisekseen, Tuija Järvinen valehtelee. Hän ei ole Teoston eikä Esekin jäsen. Asiakassopimus ja jäsenyys ovat täysin eri asioita.

Tuija Järvisen suojatti Jari Q ei ole eturivin artisti vaan samanlainen karaoketähti mitä illat on kapakoita pullollaan. Yhdestäkään artistista ei tule ”eturivin artistia” pelkästään sillä, että hänelle tekee biisin Suomen eturivin muusikko.

Kohumanageri Tuija ”Tuide” Järvisen kannattaa nyt vaan uskoa, että suojatti Jari Q:n pitkäsoittoprojekti jatkuu edelleen paikallisessa karaokepubissa.

Tästä tuli jälleen yksi jäädytetty projekti muiden Tuiden jäädytettyjen projektien listaan. Vai voisiko Tuiden projekteista todeta ”syväjäädytetty jo syntyessään”.

Luulisi arvon ammattilaisen tietävän, että ESEK:n tukipäätökset ovat julkisia. Siitä vaan googlailemaan.

Järvinen ei takuuvarmasti ole Teoston jäsen. Teoston asiakas saattaa kyllä olla. Metsään meni sekin siis.

Näiden tietojen perusteella veikkaan, että tukihakemus on näyttänyt vielä amatöörimäisemmältä kuin lopputulos kuulostaa.

OLEN SUKUA JATKOSODAN AIKAISELLE MERKITTÄVÄLLE PÄÄESIKUNNAN UPSEERILLE,MUTTA EN SILTIKÄÄN SAANUT KORPIN NATSOJA.

Jari Q:n ”Marian uni” kuulostaa kellarissa äänitetyltä. Ei varmasti tule tukea amatöörien hankkeille.

Voi ju**lauta sentään. Se että mukana on tunnetun laulajan serkunkumminkaimannaapuri ei tee levystä yhtään sen parempaa! Ehkä ESEK totesi ettei manageri Tuija Järvisellä ole potentiaalia mihinkään ja ymmärsi jakaa rahaa menestyville artisteille. Tuija Järvinen ei ole keikkaa pystynyt järjestämään ”nk. tallinsa” ”nk.laulajille” Nyt on peiliin katsomisen paikka jos levyn tekeminen on ESEK:istä kiinni. Jariq, lähde äkkiä toiseen, jopa menestyvään talliin. Tämä on jo liian kamalaa, kenelle tahansa artistille joka haluaisi levyttää, mutta esteenä on manageri, tuottaja, Tuija Järvinen

hahah eikö tuija tajua miten naurettavaksi se itsensä tekee

oikeasti tuija, olet varmaan ihana ihminen mutta mieti nyt oikeasti sun lapsellisuuttasi

On se kyllä ihme..taustalla on sentään Topi Sorsakosken serkku!

Oma kommentti