Kohumanageri tuohtui Simo Salmisen elämäkerrasta!

Johanna Tukiaisen managerina tunnetuksi tullut Lööppijulkkis-biisin sanoittaja Tuija Järvinen on tuohtunut vastikään julkaistusta Simo Salmisen elämäkerrasta.

Hänen mukaansa kirjassa on jätetty kokonaan huomioimatta kuukausien pituinen ajanjakso, jonka Salminen vietti Järvisen ja tämän säveltäjäystävän Esko Koivumiehen kanssa Kuomiokosken kartanossa lähellä Ristiinaa. Kolmikko eli luovaa aikaa ja työsti 2000-luvun puolivälissä Salmisen levyä.

-Iltapäivälehtiuutisointi kirjasta on ollut myös yliampuvaa, kun on vihjailtu Speden hyväksikäyttäneen Simoa. Simo paljasti minulle aikoinaan, että kuukausipalkka Spedeltä tuli aina ajoissa – ja oli runsas, manageri korostaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Simo Salminen

Kommentit

Vuosien varrella Tuija on tuohtunut monasti. Viimeksi Tuija tuohtui, koska poliisi ei ota vakavasti Tuijan vaatimusta poistaa suomi24-sivustolla olevia keskusteluja, jotka Tuijan mukaan loukkaavat hänen kunniaansa. Tuijan kertoman mukaan oikeutta Suomessa saa vain, jos on kansanedustaja, siksi hän onkin päättänyt ryhtyä seuraavissa vaaleissa ehdokkaaksi. Nyt jäämme odottamaan jännityksellä, minkä puolueen ÄÖ laskee.

Oi Tuija! Sua on ollut ikävä! Tule takaisin kirjoittamaan Hymyn blogejasi. Love <3

Tuija Järvinen olisi oman lukunsa kirjaan ehdottomasti ansainnut! Aika Kuomiokosken Kartanossa oli merkittävää aikaa myös Simolle, luovaa aikaa. Olisi jäänyt Simon huom. ainoa pitkäsoitto tekemättä, pitkäsoiton oikeudet omistaa Tuijan edustama yhtiö. Kiitollisena Simon olisi pitänyt kirjoittajaa muistuttaa ajastaan Tuijan ja Eskon Kuomiokosken Kartanossa. Joulusta olisi saanut monta hyvää tarinaa kirjaan. Kirjan seuraavaan painokseen pitää toimittaa Tuija Järvisen haastattelu! Oikeiden pitää voittaa, vääryydellä saa pahan mielen.

No syntyikö tästä projektista mitään? Mikä olikaan se projekti joka kaatui siihen että taustamuusikoillekin olisi pitänyt maksaa? Entä Petri Lehtisen karaokekiertue? Syksyn keikkamyynti?

Älä viitsi Tuija! Simon ura on ollut pitkä ja sinä vain yrität roikkua pers kärpäsenä. Mene opiskelemaan.

Oma kommentti