Kohumanagerin uhkailijat jäivät kiinni!

Tuija JärvinenBloginsa uhkausten takia Hymyssä lopettanut kohumanageri Tuija Järvinen on lähettänyt tiedotteen:

-Herjaajani ovat alkaneet jäädä kiinni…ei varmaan ylläri, että 90 % naisia, valitettavasti. Heidän oikeat nimensä ovat jo tiedossa myös. Olen varoittanut heitä, että jos herjaaminen jatkuu, kunnianloukkaus on aina rikos asia ja näin ollen asia etenee. Että näin. Voin myös paljastaa, että minulla on ”uskottuja faneja”, jotka ovat apuna tässä herjaajien kiinnisaamisessa. Suuri kiitos heille ja hali! Järvinen tiedottaa.

-Lomastani aioin nauttia taannoisesta uhkailusta huolimatta ym. Mökkielämä kutsuu ja luonnon rauha loppuviikosta. Se mikä ei tapa niin se vahvistaa, Järvinen päättää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen

Kommentit

”Toiminta on siis täysin järjestelmällistä: jutun kohteena olevaa henkilöä vastaan saa huudella mitä vain, mutta Hymyä kritisoivat mielenilmaukset siivotaan nopeasti pois silmistä. Tämähän on vanhaa kunnon neuvostomeininkiä!”

Anssi ”Kelalle” voi ilmoittaa joo ja samalla vilkaista mielenkiintoista hymy-aiheista bloggailua…

”Ettei taas Iisalmesta joku ”kateellinen” raukka! Heh…….” Ihan työssäkäyvä kolmen lapsen äiti Hämeenlinnasta terve! Ihmettelen miten viinaanmenevälle persaukiselle voi olla kateellinen?

”Ettei taas Iisalmesta joku ”kateellinen” raukka! Heh…….” Ihan työssäkäyvä kolmen lapsen äiti Hämeenlinnasta terve! Ihmettelen miten viinaanmenevälle persaukiselle voi olla kateellinen?

Ihan pieni tarkentava kysymys, nyt kun ”keskustelu” on taas siirtynyt asteelle, jossa tiina itse enää kommentoi: Mistä työstä ex-kohumanageri oikeasti on jäämässä ”lomalle”?

Hyvä Tuija!!! Kukas täällä näin hyvin tietää naisen tulot ja menot?! Ettei taas Iisalmesta joku ”kateellinen” raukka! Heh….ja eiköhän nainen maksa veroja enemmän kuin moni muu….luulen vaan ettöä joku ”sossupummi” ite täällä veuhkaa ja panettelee

HYVÄ TUIJA ! PIDÄ LIPPU KORKEALLA SUSSA ON MUNAA NÄYTÄ NOILLE KAKAROILLE !

Miksei kukaan ole vihjannut verottajalle? Häh? Entäpä sossulle ja kelalle?

Ensin Teija saa voimaa jatkaa kun häntä alennetaan, sitten lopettaa negatiivisen palautteen vuoksi.

kuka toi on ja miksi sitä uhkailtiin ja miten???

No tiinan jututhan perustuu aina siihen vanhaan tarinaan hepusta, joka keksi, että kun toisten naamat tervaa, niin oma näyttää puhtaalta.

Voisiko Tuija tiedottaa myös yrityksensä rekisteröinnin läpimenemisestä? Ei näy ytj:ssä vieläkään.

Sen jälkeen Tuija voisi vastata seuraavaan kysymykseen:
minkä yrityksen nimissä hän on myynyt keikkoja ja harjoittanut niin sanotun kohumanagerin työtään vuodesta 2009 alkaen? Tiettävästi hän on ottanut artisteiltaan 500 euron ”avausmaksuja” managerointisuhteen alussa. Minkä yrityksen kautta nämä rahasummat ovat kulkeneet? Rekisterien mukaan Tuijalla ei ole ollut omaa yritystä.

Nämä ovat täysin asiallisia kysymyksiä, jotka ovat heränneet Hymyn palstoilla ja koskevat Tuijan itse blogissaan kertomia asioita. Kaikkea herjausta vastustan ja uhkailijat ovat idiootteja.

Vaikkei Tuija, tuo tuima nainen, jolla on ”äkäryppy” nenäpielessä hymyillessä tuossa Blogikuvassa, jaksakaan enää blogiaan pitää, niin arvelisin siihen liittyvän jotain muutakin, kuin uhkailut ja ylikuormitettu kesä lomineen.
Mutta että näin. Tuija saattaa myös laittaa itsensäkin kuten ”firmansa artistit jne” ”hiljaiseen myyntiin”.. Siinäpä muutama heittomerkki.

Mitä Tutteli lienee tarkoittanutkaan tuolla ”uhkaus” -termillä, siitä on niin pirun vaikea ottaa selvää (siis Tatjana sanomisista).

Vinkki jollekin ns. ”viranomaistaholle” siitä, että epäilee jonkun tehneen jotain väärää, on aivan oikea toimintaa. Uhkailu ”tällaisella” ei liene rikos. Perätön ilmianto on sitten asia erikseen, puhumattakaan laittomasta uhkauksesta

Laiton uhkaus = Joka nostaa aseen toista vastaan tai muulla tavoin uhkaa toista rikoksella sellaisissa olosuhteissa, että uhatulla on perusteltu syy omasta tai toisen puolesta pelätä henkilökohtaisen turvallisuuden tai omaisuuden olevan vakavassa vaarassa, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä ankarampaa rangaistusta, laittomasta uhkauksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Tiinahan voi käsittää, että verottaja/sossu/kela tulee ja perii häneltä takaisin väärin perustein maksettuja etuuksia (kela/sossu) tai verottaja käy kukkarolla. No, kyllähän tällöin nämä kohdistuvat Tiina ”olemattomaan” omaisuuteen.

Hällä väliä. Odotetaan uusia tiedotteita asiasta. Ei se Titta malta olla hiljaa päivääkään ns. ”lomallaan”. FB:ssä roikku ja riehuu.

olihan täällä ihan oikeaakin uhkailua: joku uhosi ilmiantavansa tarjan verottajalle. Mielenkiintoista olisikin tietää, tekikö niin ja kuinkas sitten kävikään? Ja millaisella

Tyyne on nyt pahasti sekoittanut vittuilun ja uhkailun keskenään.

Yhtä torsoksi jää kuten se taannoinen ”uhkailijani, jäät kiinni” -juttu. Tytti tiedotti ensin, että viranomaiset ovat saaneet oikeudelta luvan hankkia teletunnistetiedot ko. uhkailuun liittyen (ISOIN OTSIKOIN).

Sitten muutaman päivän päästä pikkuriikkinen uutinen, että asian tutkinta lopetettu.

Tytti. Y-tunnusta peliin nyt perkele tai räjäytän alitajuntani kuuhun.

en ole uhkauksen uhkausta nähnyt?? Mikä mättää tässä yhtälössä? no heti kun y-tunnusta, j a virman nimee kyseltiin niin Soilelle iski paniikki!! ja tunnettu lööperin laskemisesta, hän tikisti tuubaa ja tuli tällänen hätäkakki täl kertaa… et eiköhän me Tarja lopeteta tältä kesältä tämä shaisshen jauhaminen ja keskitytä siiderin ottoon… HUOM!!! Tämä viesti ei ole uhkaus,-kiristys tai lunnasvaatimus..joten älä ota turhaa paniikkia tämän takia.. Tämä oli TOTUUS !

hmmmm .. nyt Teija on kaksi miehen nimeä antanut FB:ssä ??? eli 90% naisia ???
onks teil kaikki hyvin ?

edelleen odotellaan jotain faktaa firman olemassa olosta ???

Helsingin Sanomat julkaisee Tuijan tiedotteen huomenna etusivullaan ja CNN:llä se on päivän ykkösuutinen.

Kuu kiurusta kesään
puoli kuuta pääskysestä
kusitukasta vähäsen
keltahampaasta ei päivääkään

Mihin voi ottaa yhteyttä tai tehdä ilmoituksen, jos tietää blogin kirjoittajan valehtelevan jatkuvasti? Pitääkö ottaa aina yhteyttä siihen viranomaiseen, jonka hallinnonalaan kukin valhe kuuluu?

Nimimerkki ”Kysyn vaan jotta” – poliisit ovat kohta ovellasi! Varaudu pitkään vankilatuomioon!

No meneekö se näin että positiivisia juttuja saa kirjoittaa, mutta jos erehtyy kirjoittamaan jotakin negatiivista, niin on heti poliisi perässä ja herjaussyyte pelkona? miten sitä kukaan enää uskaltaa omaa mielipidettään julki tuoda?

Tukka ja hampaat samaa kusenkellastamaa väriä, ihanaa!

Olen jo kirjoittanut Yleisradion uudelle pääjohtajalle, että Noppapotin Tuija-jakson uusinnat on saatava Yle Teemalle. Mieluiten jakso tulisi esittää kerran viikossa, lauantaina heti saunan jälkeen, mutta ei samaan aikaan lottoarvonnan kanssa. Tästä saisi Suomen kansa uuden ihanan lauantaiperinteen, modernin ja uudistetun version lauantaitansseista.

Wau, miten Suomen kauneinta ja mielenkiintoisinta julkkista heti Petri Lehtisen jälkeen on uhkailtu? Onko kyseessä olleet nk. ”yhkaykset”, jotka liittyvät kiinteästi erääseen kirjaitunnukseen, jota tarvitaan yritystoiminnassa? Tulkitseeko Tarja tämän uhkausviestiksi? Olen kuitenkin nk. ”100%” nk. Nainen. Halit ja munat kattoon, Terhi!

Hei, onko tämä se sama Tuija joka oli melkein 20 vuotta sitten viihdeohjelma Noppapotissa? Mitä hänelle on sen jälkeen tapahtunut?

”kummallinen juttu (vierailija), 23.5.2011 klo 12.42
Miten muuten herjaajasi alkaisivat jäämään kiinni jos heidän oikeat nimet eivät olisi tiedossa?” No sillä lailla, että ensin sinulla on näätänimet, kohta henkilön oikea nimi. Tuija rulaa! Ihana ihminen!

Jopa oli taas asia pistää tiedotetta. Taitaa asustella ihan omissa maailmoissa tuo noppapotista tuttu….

Hähää, Kummelissahan oli se äijä, joka huuteli kerrostalon pihalla uhkauksia… ”panokset kovenee!” – Samanlaista touhua nää tertun uhoomiset. Ja eikun ”lomalle” ja kiljua pääläristä kaksin käsin.

Kerro enää vain yksi asia: MISTÄ pitää ”lomaa” sellainen ex-kohumanageri-laulaja, joka a) ei manageroi, b) ei laula? Mie en saata ymmärtää tätä.

Haluaisin kosketella kielelläni Tuijan ihanan keltaisia hampaita. <3

facepuukissa on tullut uhkauksia? vai ne yölliset soitot joista kirjoitit vasepuukis? ei sun plogiss oo uhkauksiii tää on nyt ihan sekasin -ai mää vai.mut mun kdet on näin ;)))

Mitä on uhkailtu? Tuiterin liikesalaisuuksien paljastusta?

Tässäpä sopiva uhkaus tähän kohtaan: ”Jollet heti tule alas, niin minä kaadan tämän talon!”. Että näin.

Otappa viinaa siellä mökillä kunnolla lisää, sillä sekin vahvistaa.

HÄVIÄ!! EI TULE UHKAUKSIA JULKISUUS EI KAIPAA MITÄTTÖMYYKSIÄ

*Osa minua herjanneista ihmisistä on nyt jäämässä kiinni. Heidän nimensä ovat jo tiedossa ja yllätyksekseni heistä 90 % on naisia. Olen varoittanut heitä että herjausten jatkuessa aion nostaa kanteen kunnianloukkauksesta. Että näin.

Miten muuten herjaajasi alkaisivat jäämään kiinni jos heidän oikeat nimet eivät olisi tiedossa?

Oma kommentti