Kohumissi on Niko ”BB-Hunks” Nousiaisen rakas!

Martina Aitolehti on tuohtunut luotsaamansa Miss Helsinki -kisan ex-finalistille, Jekaterina Sahitille, sillä tämä väittää kilpailun voittajan olevan etukäteen sovittu.

Sahiti jättäytyi kesken kaiken kisasta, koska hänellä on omien sanojensa mukaan syy olettaa Sofia Ruusilan olevan seuraava Miss Helsinki. Ruusilan voittoa hän perustelee monilla eri syillä, muun muassa sillä, että kilpailijattarella olisi omat yhteytensä tuomaristoon.

Aitolehti on kiistänyt sopupeliväitteet MTV3 Viihdeuutisille. Sofia Ruusilan Aitolehti kuitenkin oletettavasti tuntee entuudestaan, sillä Ruusila seurustelee Hunks- ja BB-yhteyksistä tutun Niko Nousiaisen kanssa. Aitolehden oma mies taas tanssii niinikään Hunkseissa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti, Sofia Ruusila, Niko Nousiainen, Jekaterina Sahiti

Kommentit

Toomi!
”olitko”sofian kans viikon vai jopa kaks?Mitä olemisella tarkoitat?Sitäkö että pyörälläsi vinttasit tapaamiseen yläasteella muutaman kerran…V***N pelle.

Älyttömät lihakset Nikolla!? you must be joking 😀 Onhan kääpiöilläkin ”isot” lihakset. Niko on pätkä! Missit turhia!

mä ooo ollu ton kanssa.
ihan pönttö, sopii tolle bb-toopelle. hahaha

tiedetään – kirjoittaja : no mitä nikosta puhutaan . minäki haluan tietää

Niko on jo lähtenyt ajat sitten. Etkö tiedä mitä miehestä puhutaan? Se oli tosi kiva vielä BB:ssä mutta Martin ja Eskon talliin lähdettyään sille kasvoi älyttömät lihakset ja siitä tuli tosi typerä ja ylimielinen muita kohtaan.

Oma kommentti