Kohupaljastuksia Johanna Tukiaisesta!

Kohublondi Johanna Tukiainen teki rikosilmoituksen tuotantoyhtiöstä, joka seurasi Tuksun elämää keikoilla taltioiden materiaalia netti-tv-sarjaansa varten.

Tukiaista närästi se, että tuotantoyhtiö myi materiaalin myöhemmin TV5:lle. Tuksu ei saanut tästä latin latia.

Hymyn tiedossa on, että Johanna on jutussa varsin heikoilla, sillä tuotantoyhtiöllä on sopimus, joka on selvää pässinlihaa. Tuksu on siis hyväksynyt kaiken materiaalin vapaat käyttöoikeudet.

Mutta eipä tässä kaikki. Tuotantoyhtiö aikoo julkaista nyt lisää kulissien takaista materiaalia Johannasta. Liekö se ärsyyntynyt Tuksun tempauksesta niin kovin.

Asiasta kertoi Hymyn juorupalsta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuksu, tv-sarja

Kommentit

Onhan tää ihan älytöntä touhua..Kuinka paljon nuo ihmiset on tuhlanneet veronmaksajien rahoja tyhmillä ja turhilla rikosilmoituksilla. Aina jotain poliisiasiaa,jos ei itse putkassa ja käräjillä niin sitten syyttämässä muita. Pitäisi antaa iso sakko kaikesta paskasta jota ne työntää poliisille. Aiheeton ilmianto ja 1000,- egee sakkoa niin loppuisipa jonninjoutava kesetus.

Sopimukset kannattaa lukea tarkkaan ennen allekirjoittamista. Tuksukaan ei ole lain yläpuolella.

sama 🙂 Mitä toi lotko parkuu kun on ite nimensä raapinut soppareihin? Eli, on ite antanut luvan käyttää materiaalia, ja nyt parkuu kun sitä käytetään 🙂 Liki Glourista logiikkaa..

Nautin jokaisesta vastoinkäymisestä minkä Punkero-Tuhnu osakseen saa. Toivottavasti on raskauttavaa materiaalia luvassa.

Oma kommentti