Kohupaljastuksia Tukiaisesta – Johanna raivostui täysin!

Johanna Tukiainen on pitkään kertonut suunnittelevansa kohukirjaa elämästään. Siitä ei ole tullut mitään, mutta julkisuudenhenkilö Tukiaisesta tehdään nyt paljastuskirja ilman hänen myötävaikuttamistaan asiaan. Suomen lakien mukaan kirjan kirjoittamiseen julkkiksesta ei tarvita julkkiksen itsensä lupaa.

Tukiaisesta kertovasta paljastuskirjasta uutisoi ensimmäisenä Metropoli.net. Lehti ei paljasta kuka kohukirjan takana on. Siihen on kuitenkin haastateltu Tukiaisen lähipiiriä, ihmisiä, jotka ovat olleet glamourkaunottaren kanssa tekemisissä viime vuosien aikana. Yksi haastatelluista on ex-aviomies Arto Länsman.

Kuten arvata saattaa, Tuksu ei ole tykännyt kirjaideasta. Metropolin jutun mukaan se on aiheuttanut suoranaista raivoa. Johannan käytöksestä ja kirjan tarkemmista aiheista kertoo Metropoli-sivusto, täällä.

Tukiaisen ei kannata kuitenkaan olla myrtynyt, sillä ei-auktorisoituja eli luvatta kirjoitettuja elämäkertoja on tehty muun muassa presidentti Sauli Niinistöstä ja viihdetaiteilija Vesa-Matti Loirista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Tunkku on itse koko kirjan takana ja nuo raivoamiset sun muut ovat vain keino saada kirjalle julkisuutta ja myyntiä. Eihän koko hankkeesta ole infottu yhtään missään muualla kuin Tunkun omilla sivuilla ja näin ollen ilman Tunkun myyntipanosta KUKAAN ei tietäisi tästä ”vuosisadan merkittävimmästä kohukirjasta” yhtään mitään.

Olen niin iloinen että säälittävää punkerotuhnua nöyryytetään julkisesti. Oikein hauskaa!

Toi silavavuori raivostuu jatkuvasti mistä tahansa. Kunhan viinaa ja pillereitä riittää niin maassa rauha.

Oma kommentti