Kohuttu kirja Tukiaisesta ulos – paljastuksia luvassa!

Johanna Tukiainen on tänään ollut otsikoissa, kun hän jätti saapumatta Vantaan käräjäoikeuden istuntoon, jossa häntä syytettiin naisen pahoinpitelystä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Metropoli-verkkolehti. Samainen kustantaja on nyt myös julkaissut kohukirjan, joka perustuu Tukiaisen läheisten kertomuksiin glamourkaunottaresta.

Kirjassa ääneen pääsee muun muassa Tukiaisen ex-aviomies Arto Länsman. Kirjan tarkoituksena on esitellä glamourelämän kulissientakaista puolta.

Kirjan ennakkomyynti on kustantajan mukaan ”räjähtänyt käsiin”. Kirjan ensimmäiset tilaajat ovat saaneet ennen julkaisematonta kuvamateriaalia DVD:n muodossa, mutta ne loppuivat kustantajan uutisen mukaan minuuteissa.

Tukiainen on ilmoittanut tehneensä kirjasta rikosilmoituksen ennen kuin on lukenut siitä riviäkään.

Paljastuskirjasta lisää täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

kirja on varmasti hyvä siinä suhteessa että Tuksu on antanut itsestään ja muista erilaisen kuvan kuin mikä todellisuus.Tuksu pitää itseään ns. hyvänä ihmisenä ja muut ovat kateellisia. Tuksun mielestä hän on aina jonkin sortin uhri jne. Joistakin ihmisistä Tuksun elämän seuraaminen on hauskaa viihdettä, mutta sen hauskuuden takana piilee raaka, toisia hyväksi käyttävä ihminen joka elää omissa satumaailmoissa, ehkä Tuksulle totta, ei kukaan jaksaisi prinsessa ym. roolia vetää vuosikausia, kyseessä häpeämätön ihminen joka ajaa vain omaa etuaan ja mielistelee vain heitä joista hänelle etua.Jos tulee vastakkainen sana, Tuksu raivostuu ja uhkailee,painostaa ja on agressiivinen.Alkoholismi on osa tätä persoonaa mutta ei suurin syy.
http://www.metropoli.net/kaupunkilehti/uutiset/julkkikset/maistiaisia-tukiaisen-paljastuskirjasta/
Paljastuskirja on ennen kaikkea oikeutta Tuksun vuoksi vääryyttä ja tuskaakin kärsiville!

Tuksulla on verottajalle verot taas maksamatta ja elelee vaan göamour elämää…sairaana ei mennyt oikeuteen mutta Ruotsissa teki musiikkiaan..miksi media ylläpitää tälläista sairasta touhua?

HAH!
Mitä muka-paljastuksia? Tuksujen asiat on pengottu yltä alta, sivusta, päältä ja pohjalta – jopa takakautta vasemmalta vinoon kiertäenkin jo moneen monituiseen kertaan.

Voi vaan kuvitella minkälaista keksittyä näätäroskaa tuokin opus sisältää.

Etoo jo etukäteen, tosin en aio opusta edes hankkia.

Tuksut kyllästyttää jo enemmän kuin TauskiHenna – ja niihinkin olen enemmän kyllästynyt kuin katselemaan rikkaruohon kasvamista takapihalla.

Oma kommentti