Kohuväite: Heillä oli kesäromanssi!

Marko BjörsHymyn saamien tietojen mukaan ratsuttaja ja valmentaja Marko Björsillä, 41, ja pääministeri Matti Vanhasen kihlatulla Sirkka Mertalalla, 43, oli teinivuosinaan kesäromanssi.

-Olimme seuraamassa viime lauantaina Laakson kentällä koko perheen eläintapahtumaa, jossa muistot tulivat mieleemme, kun näimme entisen Sirkka Sinkkosen ja Marko Björsin yhdessä. He kävivät yhdessä samalla tallilla Espoon kartanolla ja seurustelivat noin 14-vuotiaina yhden kesän ajan. Oli kiva nähdä heitä työasioissa yhdessä. Tuli vanhat ajat mieleen. Lämpimät näyttivät olevan heidän välinsä edelleen, Hymyn lähde kertoo.

Hymy tavoitti ystävällisen Marko Björsin linjan päähän.

Sinulla ja Sirkalla on kuulemma ollut nuorena suhde?

-En mä kuule kommentoi tällaisia…

No mutta eikös semmoiset muistot ole iloisia asioita?

-En ole yhtä ainutta kommenttia tällaisista ikinä antanut, Marko naurahtaa.

Sirkka MertalaEt kuitenkaan kiistä romanssia?

-Kaikkihan hevospiireissä tuntevat toisensa. Sirkka oli tosiaan suojelina tapahtumassamme lauantaina, ja olen tuntenut hänet pitkään. Hevosihmiset ovat tosin sellaisia, että heillä on yhteistä toistensa kanssa, vaikka näkisivät aivan ensimmäistä kertaa, Marko juttelee.

Björs on edustanut Suomea monen vuoden ajan kansainvälisissä kilpailuissa niin ratsastajana kuin valmentajanakin. Nykyisin hän kouluttaa kilparatsastajia ja hevosia. Mertala on työskennelly Keskuskauppakamarin ja Tapiolan palveluksessa markkinointi- ja päällikkötehtävissä. Viime syksynä hänestä tuli valmennusyhtiö Milestonen asiakkuusjohtaja.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marko Björs, Sirkka Mertala

Kommentit

Marcon kokemus oli, että tää ei ole hyvää. Pitää saada suklaata ja sitähän sai tallipojalta.

Jospa se on kolmiodraama.

Masa on kyllastynyt pelkkaan pimppaan.

Yleensa miehet joilla on valtaa, korkea virka jostain kumman syysta vaihtavat
mieheen.

Nouseeko keskustan kannatus jos asia olisi totta?

Jos marko on H, onkohan Mattikin ottanut samasta syystä Sirkan sumuverhoksi?

Marko on bi ja sillä siisti.. tämä on tosi olen ollut hänen ystävänsä 28 vuotta ja nyt tuossa vihjaillaan 14 vuotiaasta pojasta!!!!

Ylivoimasesti vuoden paras vitsi,MARKO MUKA HETERO ,PUAHAHAHAAAAA

Olen täysin hetero itse ja kävimme ja käymme edelleen homopakoissa, koska olen tanssija ja näyttelija ja mulla on paljon homo ystäviä, ei se tee minusta homoa.. ja marko on mieletön tyyppi!

No miksiköhän jo parikymmentä vuotta sitten kyseinen henkilö pyöri homomestoissa lähes joka viikonloppu, jos kerran leikki 80 luvulla heteroa ?,,,johtuiskohan siitä että eli kaapissa ja leikki heteroa?.
mitä itse homomestoissa kävin n:20 vuotta sitten niin aika usein törmäsin kyseisissä mestoissa tähän ns:heteroon.

Mertala ja Marko pitää niin paikkansa… kuulun heidän juttujaan Laakson kentällä=)

Ei muuten pidä paikkansa, olen seurustellut Markon kanssa koko kesäleirinkauden kun olimme isosina Vaasassa… ja silloin (20v.sitten)ainakin toimi ihan normaalisti, että mies 42 et tiedä kaikkea

On todellakin ollut. Mutta hevosihmisille käy kaikki=) Marko seurusteli ainakin Nina Björnströmin kanssa. Olimme samalla matkalla ja mulla on kuvia altaalta…=)

Muistan kun Marko seurusteli Minnan kanssa Espoon tallilla, ja Sirkka ja sen Sisko Sinikka kävivät Järjenpäässä ratsastamassa…Markolla oli monta missiä kierroksessa junnuna

Oma kommentti