Kojo sekoili Kämpissä

Henkilö-kunta joutui puuttumaan laulaja Kojon äänekkyyteen ja sikarin polttoon.

Laulaja Timo Kojo, 54, vietti railakasta torstai-iltaa helsinkiläisen luksushotelli Kämpin ravintolassa. Juhliminen herätti hienostopaikassa sen verran huomiota, että ravintolan henkilökunta joutui kahdesti ojentamaan takavuosien euroviisulaulajaa.

– Ravintola-asiakas huomasi menettäneensä paikkansa laulajalle. Kojo ei suostunut väistymään baarijakkaralta, joten asiakas nosti tuolilta takkinsa ja siirtyi ihmetellen muualle, Hymylle juorutaan.

Seuraavaksi Kojo alkoi pajattaa kovaäänisesti kännykkäänsä, ja lopulta hän innostui myös laulamaan luuriin. Vieressä olleet ulkomaalaiset hotelliasiakkaat ihmettelivät lauluesitystä, ja pian ravintolan tarjoilija osoitti Kojolle, että nyt olisi syytä olla hiljempaa.

Kojo kuitenkin jatkoi ”keikkaansa” ja lauloi kovaäänisesti puhelimeensa vielä tovin.

Musiikkiesityksen jälkeen Kojo istahti juttelemaan liikemies Kari Uotin talousrikosjutussa tuomitun miehen kanssa ja sytytti tupakkalakia uhmaten sikarin palamaan. Henkilökunta huomasi savuttelun, eikä kulunut aikaakaan, kun Kojoa taas ojennettiin. Laulajaa käskettiin sammuttaa sikarinsa. Kojo ei tehnyt tupakkalain noudattamiseksi elettäkään, vaan jatkoi kaikessa rauhassa sauhutteluaan. Henkilökunta ei enää tohtinut puuttua asiaan.

Kojo herätti huomiota myös kevyellä pukeutumisellaan. Mies kulki hienostohotellin ravintolassa shortseissa. Useimmilla muilla asiakkailla oli yllään tumma puku.

Yön aikana Kojo bongattiin myös ravintola Teatterissa, jossa moni tunnisti hänet. Viereen lyöttäytynyt mies ryhtyi haastamaan riitaa, mutta poistui pian paikalta. Vauhdikkaan yön päätteeksi Kojon seurue tilasi yhden kalleimmista drinkeistä ja kutsui erään ravintola-asiakkaan maksamaan laskun.

Teksti: Mika Lahtonen

Teksti:Leena Kalliokoski
Avainsanat: euroviisulaulaja, Kari Uoti, laulaja, Luksushotelli Kämppi, Timo Kojo

Kommentit

Oma kommentti