Kolmoismurhaaja Juha Valjakkala hakattiin tajuttomaksi – teki elämänsä ensimmäisen rikosilmoituksen!

ValjakkalaÅmselen kolmoismurhaaja ja Suomen tunnetuin elinkautisvanki Juha Valjakkala, nykyinen Nikita Fouganthine hakattiin ostoskeskuksen pihalla tajuttomaksi. Tapaus sattui Helsingin Kannelmäessä kuukauden päivät sitten. Asiasta kertoo rujoin ja autenttisin kuvin uusin Alibi-lehti.

-Minua ei huvittanut ryhtyä homoparin kanssa juttusille ja käskin heitä painumaan helvettiin. Siitäkös sällit suuttuivat ja alkoivat hakata minua nyrkeillä. Se oli kylmää kyytiä ja todellinen knock out, eli putosin kunnolla ja menin tajuttomaksi. Niin pahasti ei ole turpaan ennen tullut. Tein elämäni ensimmäisen rikosilmoituksen, Valjakkala kertoi yksinoikeudella Alibille.

Alibi julkaisi Valjakkalasta haastattelun lisäksi useita kuvia vammoineen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Nikita Fouganthine, Juha Valjakkala

Kommentit

Onneksi edes hakattiin. Parempi olisi ollut pitää lokerossa hamaan kuolemaansa asti.
Antoiko hän mitään armoa uhreilleen. Ei. Samanlainen tuomio hänelle itselleen minkä valitsi uhreilleen.
Joku raja voisi olla tässä meidän lievissä tuomioissakin.

En ymmärrä…Onko niin että jos ihminen tekee elämässään virheen (raskaamman tai vähemmän raskaamman) niin häntä on oikeus sen jälkeen kohdella kuin elukkaa? Hakata henkihieveriin? Nikita on maanpäällisen tuomionsa kärsinyt, ja nyt hänellä on mielestäni oikeus kulkea helsingissä (tai missä tahansa muualla) ilman että joku/jotkut käyvät päälle.
saahan täällä pedofiilit, raiskaajat ja naistenhakkaajatkin kulkea rauhassa. Onko kukaan miettinyt että myös Nikita (tai Juha) on jonkun äidin lapsi? Hänelläkin on jossain omaisia, ja ihmisiä jotka välittää.. ja varmasti tuntee kipua lapsensa/lähimmäisensä puolesta.Varmaan kukaan meistä ei hyväksy hänen tekoaan, en myöskään minä, mutta rangaistus on nyt ohi- joten annettaisiinko hänelle mahdollisuus jatkaa elämäänsä?

Juu… väkivalta ei hyvä ja siihen ei ole koskaan oikeutusta vaikka eletäänki tässä pahassa maailmassa, pahassa maailmassa jonka olemme itse luoneet. Tuona tapahtuma-aikana tosiaan paikalla oli paljon väkeä, ja harva oli sitä mieltä että se oli oikein. Kyse ei kuitenkaan ollut vihastuneista homoista joiksi Nikita tekijöitä nimitti. Lisäksi tekiöitä oli vain yksi, harhassa itsekkin elävä reppana, joka tuon typerän väkivallan teon suoritti.
Jos ko. tekiä ei pian ala viisastumaan ( joka ei ole vaikeaa, vaan vaatii vain oikeaa rohkeutta ) niin, ennustan hänellekkin aikanaan myös vuosia vankeinhoitolaitoksen vastuulla.

Voisin sanoa tähän väliin melkein kuukauden jälkeen jos hänet näkee niin on ihmisillä eri käsitys asiasta koska ihmisiä oli siellä paikalla kyllä paljon ja kaikki kohtautui siihen kuin normaaliin kansalaiseen,kyllä hän vaikuttaa siltä vakavasti että on muuttunut koska hänet näin tänään työharjoittelussa ja hän on siellä 2kk ajan ja työtä tekee kuin muutkin ja ihan mukava oli myös muo kohtaa. En itse kanna kaunaa sitä kohtaa vaikka tekoja ei saa tekemättömiksi.

Kokkolan abc:lla näin tän valjakkalan ja vähän ihmettelin kun autossa josta tämä nyk. nikita nousi tankkaamaan kanisteriinsa bensaa istui pieni lapsi ja nuorehko nainen. tuli heti pahat mieleen… kuuluukos tän kaverin ollakki vapaana?

Kun lukee kommentteja saa varmistuksen jo omillekkin pysyvän elämän muutoksen jälkeiselle elämälle, aiempien rikosten jälkeen, vaikka on pidempikin aika muutoksesta ja pidempi näyttö siitä että koittaa elää uutta elämää, enemmistö on ”hampaat kurkulla” täynnä katkeraa sappea, mieluummin haluten nähdä sen että yksilö romahtaa uudestaan. Tulee mieleen se kuinka Jeesus vastasi ihmisille jotka olivat kokoontuneet kivittämään porttoa hengiltä: ”Se joka teistä on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven”!

Joo, ei meillä Kantsussa hyvällä katsota jos suutaan alkaa aukomaan. Painimatsin saa ostarilla aikaiseksi välillä tahtomattaankin!
Jos on vielä varastanu Prismasta viimeiset hyvät sisäfileet niin varmaan on jengi pahalla päällä puol kahen aikaan yöllä!

Hoh hoijaa voi nikita parka sai turpaan mutta hei jäi henkiin.ei tipu myötätuntoa

On jätkällä pokkaa itkee pikku ojennuksesta!En yleensä hyväksy väkivaltaa, tämän tappajan tapauksessa hyväksyn, tuollaisen ns.ihmisen pääkopassa ei tajuttomana olo vaikuta, koska siel ei ole mitään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolmoismurhaajan olisi aika muuttaa pois Kannelista. Sitä saa mitä tilaa.

Jopa osaa naurattaa. Postatkaa tuo Ruotsiin Aftonbladetille tai Expressenille, heitä kiinnostaa asia varmasti. On se nykysuomen porukka sitte saamatonta, että oikein homppelitkin hoitaa asiat paremmin. Muahahahaa…. Ei ois kehdannu naamaa lehteen laittaa tollasesta.

Jos pyörän pöllimisestä pitää ampua, mitäs tästä seuraa?

No Kannelmäessä. Bingo&Yazi!
Tulossa: Lyhyt loppuelämä. Ehkä jokin toinen asuinympäristö jos on tarkoitus vielä kokeilla yhteiskunnassa pärjäämistä ihan aikuisten oikeasti.

Kerrankin homppelit tehneet jotain järkevää.

L-T-R

Typerys, johan se on ollut vapaalla varmaan vuoden ellei kaksi. Etkö lue lehtiä.

Oma kommentti