Kuva: Universal Music/ Juha Mustonen

Korona jyllää myös julkkisten keskuudessa – sairastumisestaan ovat kertoneet Salkkarit-kaunotar, Olli Herman…

Korona jyllää Suomessa ja luonnollisesti tauti leviää julkkisten keskuudessa siinä missä tavallisten pulliaistenkin. Lukuisat julkisuuden henkilöt ovatkin viime päivinä kertoneet sosiaalisessa mediassa saaneensa tartunnan.

Nykyään Lontoossa asuva Bea Toivonen sairastui jo ennen joulua. Kerta oli vuoden 2014 Miss Suomelle toinen.

– Koronatartunta jouluksi. V**tu tätä. Nyt tämä on kuin kova nuha, Bea kuvaili koronan oireita toisella sairastamiskerralla.

Salkkareista tunnettu kaunotar Kerttu Rissanen sai myös tartunnan ennen joulua.

– Tämä joulu kahdestaan kotona Samin kanssa. Meni uusiksi suunnitelmat perheen kanssa, kun tulikin sitten korona. Mutta on vointi hyvä ja laitoin silti joulutunnelmaa tänne, Kerttu selosti viitaten Salkkareista myös tunnettuun avomieheensä Sami Uotilaan.

Tänään sairastumisestaan ilmoitti Reckless Love -yhtyeestä tunnettu laulaja Olli Herman.

– Arvelinkin, että jossain vaiheessa korona vielä tarttuu. Nyt se sitten tapahtui. Olo on melko paska, enkä halua edes kuvitella kuinka paskana olisi, jos en olisi rokotettu, Herman kuvaili vointiaan.

Myös Daruden eli Ville Virtasen tartunnasta ilmoitettiin tänään Instagramissa. DJ joutui perumaan kolme esiintymistään Yhdysvalloissa koronan vuoksi.

Sara Sieppi vietti puolestaan joulua yksin mökillään jouduttuaan karanteeniin korona-altistuksen vuoksi.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Bea Toivonen, Darude, Kerttu Rissanen, korona, Miss Suomi 2014, Olli Herman, Reckless Love, Salatut elämät, Salkkarit, Sami Uotila, Sara Sieppi, Ville Virtanen

Kommentit

Oma kommentti