Korona vei Sannalta Facebook-tilin: ”V-tuttaa kyllä kuin pientä oravaa”

Covid-19 näyttäytyy myös Facebookin maailmassa. Facebook on ilmoittanut sivuillaan, että palautteen ja tietojen tarkistajia on käytössä koronaviruksen vuoksi vähemmän, jolloin asioidenhoito voi Facebookin suuntaan kestää tavallista enemmän aikaa.

Hymyyn yhteyttä ottanut Sanna on joutunut tekemään uuden FB-tilin kyllästyttyään odottelemaan, että Face avaisi edellisen.

-Tilini poistettiin jäähylle tai tarkistettavaksi ilmeisesti ex-poikaystäväni sabotoinnin vuoksi 23.6. Tämän jälkeen en ole päässyt sitä käyttämään. Minun piti laittaa henkilöllisyystodistukseni Facelle, ja sen tein, mutta tästä on pian kaksi kuukautta aikaa, Sanna kertoo tuohtuen.

Aina kun hän yrittää kirjautua tililleen, hän saa saman ilmoituksen:

Tietojen tarkistaminen voi kestää tavallista pidempään. Kiitos tietojesi lähettämisestä. Olemme vastaanottaneet ne. Tietojen tarkistajia on saatavilla tavallista vähemmän koronaviruspandemian vuoksi. Tilisi tarkistukseen voi kulua tavallista enemmän aikaa. Et voi käyttää tiliäsi ennen tarkistamista, sillä haluamme huolehtia Facebook-käyttäjien turvallisuudesta. Kiitos ymmärryksestäsi.

Sannaa korpeaa:

-Kyllä vituttaa kuin pientä oravaa. Olen joutunut luomaan uudelleen Facen kaveripiirin ja niin edelleen. Ottaa aikaa ja vie hermoja. Eipäs vaan mainosten tarkastaminen kestä yhtään kauempaa ja raha kelpaa, Sanna toteaa kertoen toimivansa erään yrityksen FB- ja somevastaavana.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: covid-19, Facebook, korona

Kommentit

Oma kommentti