Koronan vuoksi teholle joutunut Tape Valkonen julkaisi kuvan itsestään

Tiina Jylhä kertoo muuttuneesta elämästään painetussa Hymyssä. Pari joutui hylkäämään toviksi Tallinnassa sijaitsevan hulppean linnansa ja Tiina muutti Vääksyyn punaiseen mökkiin, jotta olisi lähempänä Tapea, jota kuntoutetaan Päijät-Hämeessä koronan jälkeen takaisin elämään.

Tape joutui teholle kevättalvella iskeneen koronan vuoksi. Nyt hän opettelee hengittämään.

Tape on julkaissut itsestään kuvan happiviiksien kanssa. Ilmeisesti kovakuntoinen mies toipuu kovaa vauhtia, sillä hän poseeraa kuntosalilla. Lihasmassaakin on jäljellä.

Tape on filosofoinut elämää, sairautta ja ystävyyttä päivityksessään:

-On varmasti tuttua meille jokaiselle, kun menee hyvin, olet terve ja elinvoimainen, on ympärilläsi ihmisiä, kavereita, jotka haluavat nauttia seurastasi. (…) Mutta nämä samat ihmiset, joille annat aikaasi, teet palveluksia, asioita jotta heidän olisi parempi olla tai he menestyisivät, unohtavat, jättävät huomiotta silloin sinut, kun et kykene antamaan heille edellä mainitsemiani asioita. Silloin kun lakkaat näkymästä, olemassa paikalla, sinut unohdetaan. (…) Lakkaa pitämästä yhteyttä noihin ihmisiin, huomaat, että he häviävät elämästäsi. Huomaat, että olet hukannut aikaasi ja energiaasi saamatta oikeastaan mitään takaisin.

-Me kaikki tarvitsemme oikeasti vain todellista ystävyyttä, rakkautta ja sitoutumista, joka tulee sydämestä sekä oikeasta välittämisestä. Onnekseni minulla on heitä paljon, rakkaita, läheisiä ystäviä, ja tämän jälkeen entisiä ystäviä todella paljon…

Näet Tapen kuvan ja päivityksen täällä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: korona, Tapani Valkonen, Tape Valkonen, Tiina Jylhä, Tiina Jylhä-Valkonen

Kommentit

Oma kommentti