Kari Pekonen

Koronasta viis, Martina Aitolehti lähti ulkomaille: ”Minulla on henkilökohtaiset syyni”

Martina Aitolehti on lähtenyt ulkomaille viikoksi. Hän kertoo, ettei tule päivittämään matkasta somessa, koska kyseessä on henkilökohtaiseen elämään liittyvä asia.

Martina matkustaa vaikka korona-Suomi kohahtaa ja tuomitsee matkustamisen yleispätevästi.

-Mä tiedän, että tällä hetkellä matkustamista ei suositella ja matkan aikana tulenkin tarkasti noudattamaan tämän hetken turvallisuusvaatimuksia, kaikkia kunnioittaen, Martina kertoo musta maski naamallaan harppoen.

Hän korostaa vastuullisuuttaan:

-Matkan jälkeen käyn testaamassa itseni sekä noudatan lääkärin antamia ohjeita.

Muun muassa Niko Ranta-aho käväisi kuukausi sitten Espanjassa (on siellä tiettävästi taas), ja kertoi käyneensä ennen paluutaan koronatestissä. Hän esitteli koelappusta sosiaalisessa mediassa.

Karanteenissa on silti syytä olla, sillä taudilla on myös itämisaika. Itämisajaksi on arvioitu 1–14 päivää, keskimäärin noin 4–5 päivää.

 

View this post on Instagram

Rakkaat seuraajani ? Esikuvana teille monelle, koen myös rehellisyyden tärkeänä osana tätä. Koen että tämän tekstin jakaminen on tärkeä, vaikka varmasti herättää ajatuksia moneen suuntaan. Jätin Suomen viikoksi ja en tule matkaa juurikaan jakamaan täällä sosiaalisessa mediassa, koska tämä koskee mun henkilökohtaista elämää. Haluan suojella mun henkilökohtaisia asioita jukisuudelta ja siksi tämä kirjoitus. Aion pitää tiukasti tästä kiinni jatkossakin ja toivon että tätä kunnioitetaan. Mä tiedän että tällä hetkellä matkustamista ei suositella ja matkan aikana tulenkin tarkasti noudattamaan tämän hetken turvallisuus vaatimuksia, kaikkia kunnioittaen. Matkan jälkeen käyn testaamassa itseni sekä noudatan lääkärin antamia ohjeita. Iloa ja rakkautta teidän kaikkien viikkoon ? #travelwithstyle

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: covid-19, esikuva, hengityssuojain, Idoli, julkkis, korona, Martina Aitolehti, maski, matka

Kommentit

Oma kommentti