Kovia kokenut Mikko Rasila tähtää politiikkaan – ”Palaan vielä joskus Espanjaan”

Näyttelijä-tanssija Mikko Rasila on kotiutunut Espanjan-vuosien jälkeen Keravalle, mikä on toiminut käännekohtana uudelle alulle.

– Haavoja on edelleen, mutta olen saanut positiivisuuteni ja energisyyteni takaisin, hän hymyilee Hymyn painetussa lehdessä haastattelussa, jossa hän summaa tähänastista varsin kipeääkin elämänkohtaloaan.

Syvissä vesissä uinut Mikko Rasila, 58, puhkuu intoa ja tarmoa vaikeuksien jälkeen. Elämän aikana saatuja oppeja ja tietouttaan Mikko haluaa päästä jakamaan eteenpäin, mikä sai hänet asettumaan ehdolle tulevissa kuntavaaleissa. Hän pyrkii Keravan kaupunginvaltuustoon SDP:n ehdokkaana.

– En ole ehdolla huvikseni, vaan minulla on halu päästä vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin. Kulttuuriasiat ovat lähellä sydäntäni, mutta näen epäkohtia muissakin asioissa, Mikko toteaa.

Eläkepäivillä Mikko olisi valmis uuteen rakkauteen. Hän ehti olla kipeän avioeron jälkeen kihloissa, mutta suhde päättyi eroon viime kesänä.

– Olen avoin rakkaudelle. Rakkautta ei löydy etsimällä, vaan se voi tulla eteen huomaamatta vaikkapa jossain eläkeläiskerhossa, Mikko virnistää.

Tulevaisuudessa Mikko halajaa takaisin Espanjaan ja nimenomaan Aurinkorannikolle.

– Rakastuin Espanjaan jo 1980-luvulla, jolloin kävin Malagassa tanssimassa ja olin suhteessa espanjalaisen rehtorin kanssa, hän muistelee.

Lue Mikon tarina lehdestä tai näköislehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Mikko Rasila

Kommentit

Oma kommentti