Krista Kososen ja Aku Hirviniemen ”paparazzi-vihamielisyys” on jännää – tämän takia!

Aku Hirviniemi hermostui Venla-juhlien jatkoilla Seiskan paparazziin niin, että naarmutti tämän auton. Jussi-gaalassa hänen näyttelijätoverinsa Krista Kosonen taas jakeli ylimielisiä kommentteja aiheesta. Hänen mielestään Putous-ryhmä ei ollut niinkään kiinnostunut auton vaurioista, vaan patsaan.

Näyttelijädiivat tunnetaan hieman omalaatuisesta suhtautumisestaan ”kansan viihdelehtiin”, kuten esimerkiksi Hymyyn ja Seiskaan.

Sekä Kosonen että Hirviniemi asettuvat kuitenkin erikoiseen valoon, kun muistellaan heidän näyttäviä roolitöitään vuoden, kahden takaa.

Hirviniemi esiintyi yhdessä Jaska Saariluoman kanssa viime vuonna komediasarjassa esittäen, kyllä: paparazzia. Sarja oli nimeltään Paparazzit.

Kosonen taas oli mukana suositussa Moska-tv-sarjassa toissa vuonna. Sarja kertoi kuvitteellisesta juorulehdestä, ja Kosonen esitti lehden, kyllä: paparazzia!

Nyt voisikin hyvällä syyllä kysyä, onkohan fiktio ja fakta sekoittunut näyttelijöiden päässä turhan lujaa? Siinä missä kyseisissä tv-sarjoissa kuvaajien ja toimittajien toimintaperiaatteet olivat täysin hatusta vedettyjä, oikeassa elämässä on toisin.

Sinustako kotipaparazzi?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Aku Hirviniemi, Krista Kosonen, Jaska Saariluoma, Moska

Kommentit

Oma kommentti