Kristiinan paino 35 kiloa: ”Olen liian läski!”

Kristiina TalusAnoreksia on sairaus, joka vie monet hautaan. Kristiina Talukselle lääkäri lupasi korkeintaan vuoden elinaikaa.

Nyt Kristiina kertoo kamppailustaan sairauden kanssa Hymy-lehdessä. Hän painoi jossain vaiheessa vain 35 kiloa, mutta tunsi itsensä läskiksi. Nyt paino on hieman noussut.

-Tällä hetkellä syön jo noin 500 kaloria päivässä, hän kertoo.

-Sairaus ehti salaa liian pitkälle, ennen kuin oikeastaan kukaan huomasi, että se oli sairaus. Minä vain olin ”huono syömään”.

Lue Kristiinan koskettavasta kamppailusta marraskuun Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: anoreksia, Kristiina Talus

Kommentit

Kuule Kristiina, olet oikein kaunis ja viehättävän näköinen neitokainen.
Ota vaikeutesi tyynesti ja toimi harkiten. Kuinka monella onkaan ollut kaltaisesi tilanne. On vain siedettävä näitä ihmis-mielen oikkuja hetkittäin.
Tulee vielä aika jolloin myönnät itsellesi ehkä olleen hiukan haitaksi, mutta niinhän meistä tekevät melkein jokainen, jollakin tavoin. Tulet vielä kerran kauniisti kukoistamaan ja kiittämään elämääsi. Aatoksen avaruudella…

on vain ihmeteltävä, kuinka ihmiset tekevät itsensä halvaksi, halveksimalla ja pilkkaamalla toisia. tässäkin typykässä on vielä tarmoa kerran.
montakohan heikkoutta noissakin on itsessään, kun tällä tavoin kokeiltava kohotella itsetuntoaan.

Todella asiatonta kommenttia sinulta JamppaRaiRAi. Kyseinen henkilö on kamppaillut painonsa kanssa ja sinä haukut häntä lihavaksi! Miettikää vähän ennen kuin painatte ”Lähetä”-nappia.

Kristiinalle voimia! Itse olen kärsinyt myös syömishäiriöstä, mutta perheen ja ystävien tuen ansiosta suhde ruokaan normalisoitui. Ei kannata jäädä yksin näiden asioiden kanssa.

Naamasta vois vielä pari kiloa ottaa. Näyttää olevan kaksoisleukaa. ~33kg sopiva

Joo Onnee vaan sulle ja 35 kilolles. Hyvä elämä tiedossa.

Onkohan tuossa pakko panoille mennä jos toinen kertoo sairaudestaan.
En ehkä älyä asian ydintä?

Oma kommentti