Kuka on Suomen vihatuin kohukaunotar? Lue yllättävä totuus täältä!

Henna KalinainenHymyn verkkosivuilla on saanut äänestää suosikkiaan suomalaisista kohukaunottarista.

Suomalaiset ovat nyt puhuneet, ja tulos on tässä:

Ehdottomasti suosituin on kuopiolaistaustainen Anne-Mari Berg, joka tuli tunnetuksi jouduttuaan Ike Kanervan tekstiviestien kohteeksi. Hän kahmi äänisaaliista yli puolet, huikeat 57,75%.

Toinenkin kohumimmi tuli aikoinaan julkisuuteen miehen siivellä. Aleksei Eremenko jr:n salarakkaana muistettava ja sittemmin nakumallina itsensä julkisuuteen raivannut Martina Aitolehti keräsi 26,06% äänistä. Martina ja Anne-Mari ovat käyneet skabaa viime aikoina myös oikeussaleissa, ja Martina on hävinnyt Anne-Marille myös leivättömän pöydän ääressä.

Niinikään Kanervan tekstarikumppanina tunnetuksi tullut Johanna Tukiainen jakaa mielipiteitä, mutta yllätys on, ettei hän sittenkään ole vihatuin kohukaunottarista. Hän saavutti suosiota 10,56% verran.

Jumbosijalle jäi kaiketi kaikkien yllätykseksi BB-Hennana tunnettu Henna Kalinainen (kuvassa). Hän on Suomen vihatuin kohukaunotar (tai ainakin ei suosituin) 5,63 prosentin äänimäärällä. Henna tuli tunnetuksi jalkapalloilija Mikael Forsselin siivellä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Ilkka Kanerva, Martina Aitolehti, Henna Kalinainen, Anne-Mari Berg, BB-Henna, Mikael Forssel, Aleksei Eremenko jr

Kommentit

Hamburger Kunsthalle voisi olla hyvä paikka tuollaisille kuville?
Eikös siinä kaupungissa ole St. Paul ja Reeperbahn?

Henna on kaunis ,mun mielestä hymyn pitäisi mielummin antaa lausunto, että kenenkään ei pidä leikata leukaansa,jos ei itse edes halua.Hymy voisi miettiä,kyllä hymy on saanut julkisuutta Hennan kustannuksella jo vaikka kuinka.En ikinä pakottaisi toista leikkaamaan leukaansa,kun tyyppi on tullut järkiinsä ja tajunnut, että hällä on kaunis ja suloinen leuka. Entäs jos Henna kuolisi leikkaukseen, hymy, hymyilyttäisikö sitten?Tuollaiste leikkaukset voivat potentiaalisesti olla hengenvaarallisia.

Henna on kaunis ,mun mielestä hymyn pitäisi mielummin antaa lausunto, että kenenkään ei pidä leikata leukaansa,jos ei itse des halua.T

kaunottaria???mä näen joka päivä lenkillä sata kertaa kauniimpia naisia verryttelyhousuissa…nää ”kaunottaret” on vaan säälittäviä itseään täynnä olevia ja lehti vielä säälittävämpi ku jaksaa näistä repiä juttuja ku niitä ei edes ole…anne-mari on ok mut muut aivan järkyttävän rumia..

Hymy… SÄÄLITTÄVÄÄ!! Muutenkin tasokkaista jutuista tunnettu lehti tekee uuden ennätyksen vai oliko se pohjanoteerauksen. Aika hyvin :)!

Ihan selvä että Anne-Mari Berg on näistä salarakkaista ja muista suosituin. On jo vuosia pärjännyt hyvin myös Iltapäivälehtien suomen seksikkäin nainen ym. äänestyksissä.

Voi helvetti tämän paskalehden paskajuttuja. Väännetty koko äänestys nurinpäin otsikossa. Eli suosituinta on alunperin äänestetty ja hän on AMB. Sitten tulee Marita Hevosennaama.Jossu on kolmas ja Henna neljäs. Sitten Hymy on vakuuttavalla roskapostiotteellaan vaan kääntänyt kaiken toisin päin eli vähiten suosittu Henna onkin vihatuin kohukaunotar. Ja sit Jossu, Marita ja AMB. Lehti on huono, mutta tämä on ihan tahallista luetun ymmärtämisen vaikeuttamista.

Mutta missä on Marika Finger*ittu?

No voi elämän kevät….suurin osa ei nyt tajunnut tätä, että vihattuimmaksi on kansa äänestänyt Anna-Mari Bergin!!
En tiedä miten äänestys toimi, mutta kumma ettei Karpela oli listan kärkikolmikossa.

Lihavakin voi olla kaunis. Johanna Tukiainen on lihava mutta ei kaunis.

Laittakaas äänestys, että kuka on vihatuin kohukaunotar. Jos vähiten saisi ääniä Henna ja eniten AMB, niin olisiko Henna sitten ”suosituin kohukaunotar” ja AMB puolestaan ”vihatuin” Vaikka ei kiinnosta tippaakaan mitkään kohukaunottaret, niin kyllä tuo juttu on jo aika haisevaa paskaa toimittajalta. Miten äänestyksessä vähiten ääniä saanut onkin vihatuin….ei helvetti teijän kanssa.

>Jos äänestys on nimeltään ”kuka on suosikkisi kohukaunottarista”, niin miten viimeiselle sijalle jäänyt on yhtä kuin Suomen vihatuin?

Erinomaisen hyvä pointti. Hymy kostaa Hennalle!

Hymy-lehdelläkin on siis loukatun ihmisen palavat tunteet ja noin sitä kostoa sitten suomalaiskansalliseen tyyliin viljellään.

Aika säälittävää toimintaa – jos nyt ihan suoraan sanotaan – lehden toimituksena tunnetulta joukkiolta pätemään pyrkiviä tavisluusereita. Huh huh!

Siis ”voittaja” onkin vähiten vihattu, mutta vihattu any way? Ainoako paikkansa pitävä nimittäjä sitten on tuo ”kohu”?

Jos äänestys on nimeltään ”kuka on suosikkisi kohukaunottarista”, niin miten viimeiselle sijalle jäänyt on yhtä kuin Suomen vihatuin?

Kaikkihan nää on vihattuja, eikä ykskään oo kaunis.

hymy perseeseen!, vai mikä se ohjelma oli mikä voitti oscarinn.. ps. kylmä ainakin panisin näitä kaikkia,jotku vaan on vähemmän kauniita

bullshit, Johanna on varmasti vihatuin. Hymy vetäny nämä äänet jostain perseestään

nyt Henna jumalauta! Se toinen lähti ruotsin kautta comoon, toinen turkkiin. Elämäsi tilaisuus päästä eroon paskasakista ja aloittaa elämä! Täytyyhän sun älytä, mitä sontaa nää lehdet suoltaa sun niskaan? Ilmoitat vaan tylysti, että se on siinä! Hauskaa voi pitää muutenkin ja kyllä niitä ihan oikeita töitä ja parempaa seuraa löytyy, eikä tarvitse huorata sanan eri merkityksissä. Pakene vielä kun voit…

Mistäs alkaen Kalinainen on sitten ollut kaunotar, kun täällä ihmetellään vaan Tukiaista?

14: Kovasti on Hymy leukatytölle kettuillut sen jälkeen, kun leukatyttö ei mennyt leukaleikkaukseen. Leukatyttö on ilmeisen merkittävä henkilö, kun Hymy ei voi antaa asian olla. Jos hän on Suomen vihatuin kohukaunotar, hänestähän ei kannattaisi kirjoittaa ollenkaan.

Comoon! Kato otsikointia… Siis tässä äänestettiin ihan muusta. Kalinaikkonen on siis oikeasti ”vähiten suosittu”. Hassusti toimitus vääntää tuon ”vihatuimmaksi”, mikä on ihan eri asia. Seiskan hjallisleuka-juttu oli vähintään yhtä karua v–tuilua. Saako se näistä rahaa, ei kai sentään?
En kyllä minäkään ymmärrä näiden tyrkyimpien kohdalla käsitettä ”kaunotar” – eihän niitä rumiksikaan saa sanoa, mutta…

12 hei, äänestys oli Suomen kansan suusta tullut totuus. Tuskinpa tässä kuule lehti mitään alentuu jollekin leukatytölle kostamaan. Heräisit jo. Älä katso liikaa jenkkisarjoja.

Huvittavaa, kuinka Hymy yrittää nyt kaikin tavoin kostaa Henna Kalinaiselle. Jos haluatte tietää, kuka on Suomen vihatuin ”kohukaunotar”, teidän pitää järjestää siitä äänestys. Tässähän äänestettiin jostakin aivan muusta, eikä tuloksia voi tuolla tavalla kääntää.

Sinänsä ihan hauskaa, että suomalaisilla D-luokan julkkiksilla on Hymyn kaltainen D-luokan lehti.

Mielestäni Anne-Mari Berg on erittäin ylimielinen, ainakin Twitterin perusteella. Kovin on suuret luulot tällä neidolla itsestään.

Anne-Mari Bergin ykkössija on hyvä asia. Hän on näitä kohukaunottaria, jolla oikeasti on jalat tukevasti maassa eikä tyrkytä itseään julkisuuteen. Hän on myös luonnollisen kauniin oloinen, vaikka silikonirinnat omistaakin. Verrattuna esimerkiksi Aitolehteen, Anne-Mari Berg ei ole pilannut vartaloaan rumalla tatuoinnilla tai mainettaan ylimielisellä asenteella. Henna Kalinainen on erittäin ärsyttävä julkisuudenhaluinen tyrkky, joten jumbosija oli odotettu.

Helposti pahimpia naisia ovat linden,karpela ja thors.

Linden jäänyt jo aiemmin kiinni asemansa väärinkäytöstä, mutta taas se on sekaamassa, ”paras” ansio ehkä tämä poliittinen internetin sensurointikoneisto.

Karpela (mikä lie nykyään on nimi) :n ansiosta on nykyään rikollista laittaa omistamansa musiikkilevyn sisältö laittaa omaan mp3soittimeen. yms kivoja tekijänoikeusmafian juttuja.

Thors haluaa että Suomesta tulee Ruotsin kaltainen muslimilandia, jossa kunniamurhat ovat arkipäivää.

Kohu kaunotar, lööppi kuningatar… PERUS TAVIKSIA, eivät ole vaivaa nähneet ”julkisuutensa” eteen. Tuhia, mitättömiä,taviksia kuten me ketkä täällä kirjoittelemme.

Missä tässä listassa on ne kaunottaret? Nämähän ovat kaikki turhia julkkiksia, jotka luulevat olevansa kauniita, mutta joita kuitenkin täytyy koko ajan korjailla.

Oma kommentti