Kuka Putous-tähti rahasti, kuka taas ei?

TV-ohjelma Putous alkaa jälleen tammikuussa uusine hahmoineen. Mutta ketkä näyttelijöistä olivat sopivan ahneita ja rahastivat vuoden aikana hahmollaan?

Aku Hirviniemi tekee edelleenkin keikkaa Harjakaisena. Tämä kaunismies jopa keikkailee edellisenkin hahmonsa kanssa, eli Marja Tyrninä. Kyllä passaa Rikun Riksussa ajella uudella Volvolla. Riku Nieminen taas hinnoitteli itsensä Munamiehenä ulos, joten ne jotka hänet keikoilleen saivat, köyhtyivät kivasti. Jussi Vatanen löi hänkin rahoiksi. Hän pääsi Sokos-hotellin mainoksiin ja sai oman tv-sarjan.

Ainut joka ei viitsinyt kääntää suosikkihahmoansa seteleiksi oli suositun Mikko Zetterberg -hahmon takaa löytynyt Krista Kosonen. Hän on jatkanut näyttelijäntyötään eri tv-sarjoissa ja esiintynyt myös suurissa rooleissa teatterilavalla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: raha, Putous, Krista Kosonen, Riku Niemi, Jussi Vatanen

Kommentit

Rikun sukunimi on Nieminen, ei Niemi. Riku Niemi on muusikko.

Kyllä nää Tipahuksen sketsihahmot on kertakäyttöviihdettä, uuteen Uuno Turhapuroon on vielä matkaa parhaillakin.

Juuri näin, zulkkis. Mutta en nyt tuomitse muitakaan kun rahastavat. Saahan sitä. Eikä tämä juttukaan tuomitse. Kieli poskessa tehty.

Krista on niin lahjakas ja kysytty näyttelijä, ettei hänen tarvinut jäädä junnaamaan Mikko Zetterbergin kanssa. Vaikka hauska hahmo olikin.

Oma kommentti