Kukas se siinä – Saana Parviainen meikittömänä, katso!

Kohumimmi Saana Parviaisen elämä on rauhoittunut huomattavasti sen jälkeen, kun hän vaihtoi puhelinnumeronsa salaiseksi, eikä enää pidä mitään yhteyttä aviomieheensä Jussiin.

Elämän täyttävät nyt urheilu ja bikini fitness -kisoihin valmistautuminen. Saanan pitämä blogi on täynnä treeniselostusta ja ruokavaliota, jotka saavat kohuja kaipaavat lukijat nukahtamaan.

Pienen ”kohun” Saana on kuitenkin sivuilleen lisännyt. Nimittäin meikitön-kuvan itsestään.

Yleensä huoliteltuna ja viimeisen päälle ehostettuna liikkuva Saanan näyttää, että lenkillä ei meikkipossuna kuljeskella. Kuva täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

Taisi olla Saanan värkkikin meikattu siinä yhessä kuvassa ja oli ihan 60-vuotiaan näköinen.. Hyi hitto..

Jos suomessa olisi oikeita tähtiä…siis oikeita julkkiksia joilla on ihan oikeasti meriittejä em. titteleihin niin silloin ei näistä vitun luusereista, wannabe-julkuista kirjotettaisi riviäkään…mutta kun ei suomessa ole yhtään oikeaa julkkua on vaan näitä mulkkuja jotka pyrkii otsikoihin mitä ihmeellisimmillä stunteillaan.Onneksi ei tule hymyä tai seveniä himaan..eikä tule.

toimitus: miksi te pidätte tämän tyrkyn jatkuvasti otsikoissa??

ja kohta taas uus panomies löytyy,ja jussi itkee plokisanssa ja taas h ja vitunkuvat lentelee,taitaa hymy ja seiska ja kallelehti hoidella rahalla,saanan päätöksiä

Hyvän näköinen ilman meikkiä. Ei meikki häntä ainakaan kauniinmaksi tee.

Saanan facebooktilapäivitys 19 tuntia sitten: Saana Parviainen ei ole enää sinkku, vaan naimisissa. Seuraava päivitys 2 tuntia sitten: Saana Parviainen on naimisissa henkilön Jussi Parviainen kanssa.

Oma kommentti