Kultamekko-Iida etsii työntekijää ja näpäyttää arvostelijoitaan: ”Maksatte mun palkan”

Kultamekko-Iidana tunnettu Suomen nuorin urheilutoimittaja, 18-vuotias Iida Vainio, etsii työntekijää.

-Etsinnässä editoija tiimiin, hän viestittää somessa ja kertoo:

-Aloitan tekemään mun elämästä erilaisia videoita Aitoplay-alustalle. Videoissa tutustuu mun elämään ja fiiliksiin syvemmin kuin ikinä ennen. Vielä yhdelle videoeditoijalle olisi tarve. Mitään erityisiä vaatimuksia ei ole, annan ohjeet sitten, että minkälaista sisällön kuuluu olla. Tästä hommasta maksetaan tietenkin asianmukainen palkka, Iida viestii ja pyytää ottamaan yhteyttä sähköpostilla vainio.iida@icloud.com, jos ”luulet että händläät homman”.

Iida on myös närkästynyt saamaansa palautteeseen julkisuudessa. Hän kertoo tyrmistyneensä radiojuontaja Kimmo Vehviläisen keväällä antamiin lausuntoihin hänestä. Vehviläinen totesi Iidan mukaan, ettei hän ainakaan haluaisi, että Iida olisi hänen lapsensa. Iidan mukaan myös toisella radiokanavalla oli häntä tylytetty ja hänelle naureskeltu.

Iida pitää tätä erikoisena, sillä hän ei halua että ”kukaan muu vähän erilainen tyyppi joutuisi tälläisen kohteeksi”. Iida puhuu lynkkauksesta ja toivoo radiotoimittajilta ”jotain tasoa”.

-Musta on erikoista, että nuorena ihmisenä jos haluan tehdä omaa juttua ja just sitä mistä itse tykkään,  ja etenen niin että voin jopa palkata ihmisiä töihin, niin aikuiset ihmiset alkavat ulista kuinka minun pitäisi mieluummin olla opiskelemassa koulun penkillä vaikka sairaanhoitajaksi, Iida lausuu puolestaan Hymyn toimittajalle.

Hänestä monet vähättelevät somea, vaikka ollaan jo 2022-luvulla.

-Mutta kiitos ulisijat, te maksatte mun palkan jatkossakin, hän näpäyttää.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Iida Vainio

Kommentit

Oma kommentti